The Range for sunne kolesterolet

Kolesterol er et naturlig forekommende stoff som produseres av leveren som er nødvendig for å opprettholde sunne cellevegger og membraner. Overskytende mengder av denne voksaktig substans bygge opp i arterier, forårsaker arteriene for å herde og smale og øke risikoen for hjerteanfall og slag. Kolesterol Typer

Kolesterol kombinerer med proteiner for å danne lipoproteiner, som tillater det å reise fra leveren til der det trengs. Det er tre typer: high-density lipoproteiner (HDL), low-density lipoproteiner (LDL) og triglyserider
Total Kolesterol

En total cholesterol nivå måler alle tre. typer av lipoproteiner. Et sunt nivå er 200 mg /dl eller lavere, et nivå 201-239 mg /dl er borderline høyt og et nivå over 240 mg /dl er høy.

LDL Levels

LDL kalles "dårlig" kolesterol fordi overskytende beløp tetter blodårene og føre til hjertesykdom. Et sunt nivå er 129 mg /dl eller mindre, 130-159 mg /dl er borderline og 160 mg /dl eller høyere er høy.
HDL Levels

Fordi HDL bidrar til å eliminere overflødig kolesterol fra kroppen, høyere HDL nivå er sunnere. En HDL nivå over 60 mg /dl beskytter mot hjertesykdom, men et nivå høyere enn 40 mg /dl regnes som god. En HDL nivå lavere enn 40 mg /dl øker risikoen for hjertesykdom.
Triglyseridnivåer

motsetning til LDL, triglyserider seg selv ikke føre til hjertesykdom, men de er knyttet til diabetes. En sunn triglyseridnivå er 150 mg /dl eller lavere, 150 mg /dl til 199 mg /dl er borderline og over 200 mg /dl er høy.

helse

· Perifer karsykdom i Legs 
· Pre-graviditet dietter for menn 
· Gynekologiske Disorder Symptomer 
· Slik bruker du en Detox Program for Children 
· Hvordan oppnå en whiter smil At Home 
· Kjøpe Fake Bake Beyond Bronze Selvbruning Kit og se positive resultater 
· Om Medisinsk koding og fakturering Kurs 
· Accutane Koblet til Suicide 
· Hvordan overvinne en frykt for Kvelende 
· Om Blindtarmbetennelse