Tryggeste Adult ADHD Medisiner

Attention Deficit /Hyperactivity (ADHD) lidelse er funnet i ca 4 prosent av den voksne befolkningen i USA Mer enn 60 prosent av barn med diagnosen ADHD se symptomene fortsetter inn i voksenlivet. ADHD kan være en levetid problem, men det er håp. Medisiner og behandlinger har fortsatt å utvikle seg, og tryggere alternativer har utviklet. Hvis du er en voksen med ADHD, lære de tryggeste valgene for din behandling plan. Strattera: A Non-Stimlant ADHD medisiner for voksne

De fleste ADHD medisiner er sentralstimulerende midler, som hjelper mange lider fokusere deres sinn og ignorere distraksjoner. Sentralstimulerende midler, men ikke bare har potensial til å slites av etter kveld, men de er kontrollert stoffer med fritidsaktiviteter bruk og misbruk. Gitt at voksne med ADHD er mer utsatt for rusmisbruk, sentralstimulerende midler utgjøre en risiko.

Strattera er den eneste ikke-sentralstimulerende ADHD medisiner at Food and Drug Administration (FDA) har godkjent for voksen behandling. Strattera virker ved å hjelpe til å fylle opp og re-balansere nevrotransmittere, som er naturlig for hjernen. En vanlig effekt av denne re-balansering er forbedret konsentrasjon og mindre distraksjon og urolig.
Wellbutrin

Wellbutrin, eller Bupropion SR og XL, ble utviklet som et medikament for å hjelpe folk slutte å røyke. Det har også hatt et løp som en mild anti-depressant. Nyere studier har vist at den skal være effektiv for voksne med ADHD. Wellbutrin har like egenskaper som amfetamin, som blant annet er et stimulerende ofte brukt til å målrette ADHD, men det unngår faren for misbruk. Det har også en tendens til å være mer utholdelig for pasienter som ikke gjør godt med sentralstimulerende midler. Det kan være, men en avveining mellom sikkerhet og effektivitet, som noen leger sier det er mindre kraftig enn andre ADHD medisiner.
Concerta

Concerta er en slow-release stimulerende brakt til markedet i 2000. Medisinen slipper inn i blodet langsommere enn mange tradisjonelle sentralstimulerende midler og opprettholder over en lengre periode. Dermed kommer den på og slites av mer forsiktig enn mange medisiner samtidig fungerer over en lengre periode. Vanligvis kan concerta tas en gang per dag, med en topp-periode på omtrent 8 timer, og en total effektivitet på opptil 12 timer. Andre sentralstimulerende midler kan tas 2 til 3 ganger per dag, med en topp periode på ett av fire timer og en total effektiv tid på typisk 5 timer.
Variable Effects

Den sikreste medisiner varierer fra pasient. Sikkerhet er basert på pasientens andre helsemessige forhold, reaksjoner på medisiner, historie, livsstil og andre faktorer. Alltid konsultere en lege eller psykiater for å finne ut hvilke medisiner utgjør færrest risiko og maksimal effekt.

helse

· Damiana - En sikker Skudd behandling av seksuell dysfunksjon 
· Fordeler og ulemper med en Dread Disease Insurance 
· Hvordan å drikke grønn te for helsemessige fordeler 
· Kundalini Yoga teknikker for Obsessive-Compulsive Disorder 
· Hva er årsaken til Heat intoleranse? 
· Hvordan å bleke tennene mens gravide 
· Body PH Balanse: The Secret Of PH balansert kosthold 
· Førstehjelp Behandling for Wounds 
· Farene ved en høy-protein diett 
· Low Carb Fast Food Choices