Sorg og tap Counseling Teknikker

Tapet av en kjær er ødeleggende for alle, men noen kan oppleve at sorgen ikke vil gå bort eller at de trenger litt hjelp til å helbrede og gå videre. Sorg og tap rådgivning kan hjelpe folk håndtere disse følelsene og finne fred. Det er mange forskjellige teknikker for sorgarbeid og ikke hver teknikk er hensiktsmessig for alle. Enkelte populære sorgarbeid teknikker, er skriving terapi, kunstterapi, musikkterapi og en tenkt samtale med den avdøde personen. Skrive Therapy

Mange sorg rådgivere anbefaler de etterlatte engasjere seg i å skrive oppgaver for å håndtere følelser av skyld, sorg eller sinne. Disse øvelsene kan innebære å skrive et brev til den avdøde for å si farvel eller å løse eventuelle problemer som kan kompliserer sorgprosessen. Creative skrive og holde en journal er også vanlig sorg og tap rådgivning teknikker.
Art and Music Therapy

Kunstnerisk uttrykk kan være svært nyttig for de som synes det er vanskelig å uttrykke sin sorg på andre måter. En sorg rådgiveren kan tyde på at de etterlatte lage en scrapbook fylt med minner om den tapte kjære eller et maleri, tegning eller skulptur som representerer eller feirer personens liv. Diktning-og musikk kan være meget helbredelse, også. En rådgiver kan spørre den sørgende personen til å lese poesi eller lytte til musikk. Hvis personen er så tilbøyelig, kan han eller hun bli oppfordret til å opprette sin egen poesi eller musikk å takle tapet.

Samtaler med avdøde

En svært emosjonell teknikk som sorg og tap rådgivere bruker innebærer en "samtale" mellom den sørgende person og den avdøde. I denne teknikken, vil rådgiveren plassere en tom stol i rommet, og den sørgende personen beskjed om å forestille seg at den avdøde personen faktisk sitter der. Dette gir personen en sjanse til å si noe som kan ha gått usagt når personen var i live. Dette kan være ganske vanskelig for mange mennesker, og ofte viser seg å være en svært emosjonell og rensende opplevelse.

helse

· Hvordan til Store Kombucha Tea Culture 
· Hvordan gjenkjenne Sports Injury krisesituasjoner 
· Diett for Acid Reflux & Candida 
· Fedmekirurgi Informasjon 
· Slitasjegikt Homeopatisk behandling 
· Klassisk psykoanalyse 
· Smerter i halebenet 
· Eksempel diett for å redusere Kolesterol 
· Homøopatiske midler for Ganglion Pain 
· Slik behandler Chronic Fatigue Syndrome