Kosttilskudd for angst

Det er vanlig å behandle angstlidelser med reseptbelagte medisiner. Imidlertid er det ikke den eneste behandling. Mange naturlige kosttilskudd og piller har vist seg å være meget effektiv ved behandling av angstlidelser. Siden tidlig på 1990-tallet, har markedet for naturlige behandlinger oppsving og er nå over 20 milliarder dollar i året industrien. Fish Oil

Fish Oil er et supplement som er svært nyttig i å stabilisere humør og behandling av angstlidelser. En studie utført ved Roozbeth Psychiatry Hospital i 2008 fant at fiskeolje var like effektive som reseptbelagte medisiner i å kontrollere angst symptomer. For fiskeolje for å bidra til å forbedre humøret, må det tas i ganske høye doser, for eksempel 4000-8000 millagrams per dag.
Passion Flower

Passion Flower er en plante innfødt til Nord-Amerika. Det finnes hovedsakelig i sør og Midtvesten regioner. Passion Flower har milde anti-angst effekter, og kan være nyttig i arbeidet med lys angst. Det har vært brukt som folkemedisin i århundrer og er også en mild afrodisiakum.
Kava Kava Root

Kava Kava er en meget potent urte supplement effektiv for behandling av angstlidelser. Kava Kava ble opprinnelig dyrket i det sørlige Stillehavet, og ble det forbrukes for å øke folks følelse av lykke og velvære. En studie publisert i Phytomedicine fant at kava kava rot er like effektive reseptbelagte medisiner Buspirone i behandling av angst.
GABA

GABA er et signalstoff i hjernen. Den brukes til å hemme det sentrale nervesystemet og regulere eksitabilitet og opphisselse. I dag kan du kjøpe GABA i supplement form. Tar ekstra GABA er ganske effektiv metode for behandling av angstlidelser.
5-HTP

5-HTP er et supplement som hjernen naturlig forbruker og konverterer til serotonin. Serotonin er et kjemisk stoff i hjernen som er svært viktig. Det bidrar til å regulere mange prosesser som humør og impulskontroll. Mange ganger angst er et resultat av lav serotonin i hjernen, og så dette tillegget kan være svært nyttig.

helse

· Hvordan stille spørsmål på WebMD.com 
· Hvordan Stopp Rødming enkelt 
· Developmental Disabilities i Early Childhood 
· Tegn på MRSA & urinveisinfeksjon 
· Ibandronsyre Side Effects 
· Hvordan bytte til en ny Medicare Plan 
· Hvordan identifisere symptomer på viral hjernebetennelse 
· Innhenting av en elektrisk sigarett for at du slutte å røyke 
· Hvordan Crack the Upper Back 
· Risiko for graviditet etter Gastric Bypass