Medisiner for angst for Children

Det finnes ulike angstlidelser som berører barn. Angst ubehandlet hos barn utvikler seg og blir mer alvorlig når barnet når voksen alder. Kognitiv atferdsterapi er den vanlige behandling for angst hos barn, men noen ganger medisinering er også foreskrevet for å behandle lidelsen. Typer

Selektiv serontin reopptakshemmere, eller SSRI, for eksempel Prozac, Zoloft, Paxil og Luvox, blir noen ganger brukt til å behandle angst hos barn og ungdom. Trisykliske antidepressiva som Elavil og Tofranil og benzodiazepiner som Ativan og Klonopin brukes ikke ofte på grunn av bivirkninger som vektøkning med trisykliske antidepressiva og avhengighet problemer med benzodiazepiner.
Effects
< p> Svimmelhet, tretthet og urolig mage er vanlige bivirkninger av SSRI og ofte minske etter å ha tatt medisinen for en uke eller lenger.
Warning

Food and Drug Administration advarer om at bruk av antidepressiva kan øke suicidale tanker og atferd i liten mengde barn og unge. Risikoen er størst når behandlingen først begynner og når endringer i dosering er gjort.
Forvaltning av medisinering

Barn som tar medisiner for angst bør sees av deres lege på regelmessig basis for å spore effekten av medisinen.
Time Frame

Etter en uke med å ta antidepressive medisiner for angst kan det være en viss bedring i symptomer. Etter fire til seks uker medisinen skal nå maksimal effekt og klar forbedring bør være merkbar på denne tiden.

helse

· Melamine Containers & Food Safety 
· Blandet Respiratory og metabolsk acidose 
· Hvordan bruke krykker med MS 
· Gode ​​Foods å spise med en mage virus 
· Hvordan finne den beste Cancer Care Centers i United States
· Inversjon Table For Sacroiliac Joint Pain 
· Conception Problemer 
· Slik unngår du at Astigmatisme 
· Fordeler med EPJ 
· Ingredienser i Rescue Sleep Remedy