Terapeutisk nivå for Tegretol i Bipolar Treatment

Tegretol (generisk navn Karbamazepin) er et medikament som har, de siste årene blitt populært i behandling av bipolar lidelse. Forstå sin terapeutiske nivåer vil hjelpe deg å forstå hvordan medisinen hjelper behandle symptomene på bipolar lidelse. Opprinnelsen til Tegretol

Som mange andre psykotrope medikamenter, ble Tegretol opprinnelig utviklet som en anti-epileptiske medisiner. Dens evne til å behandle symptomer på bipolar lidelse er i hovedsak en bivirkning av sine opprinnelige intensjoner.
Slik fungerer

Tegretol har flere effekter på bipolare symptomer. Den arbeider spesielt for å redusere intensiteten av den maniske sykluser av sykdommen. Tegretol hjelper også redusere hyppigheten av sykler, slik at en person som tar det vil være i stand til å opprettholde en "normal" stemning nivå for lengre perioder av gangen.

Former for Tegretol

Tegretol er oftest distribuert som en tablett. Tre tabletter du kan få er 100 mg tyggetabletter, 200 mg tabletter, og Tegretrol XR, som er en utvidet utgave tablett. Finnes i 100, 200 eller 400 mg doser, de utvidede frisetting er spesielt populære i behandling av bipolar lidelse.
Dosering av Tegretol

Den vanligste forholdet Tegretol er 10 mg pr £ 66 kroppsvekt. Det er typisk for den totale dosen for å bli spredt gjennom hele dagen, (for eksempel 50 mg om morgenen og 50 mg ved sengetid). Medisinen må distribueres i hele kroppen i flere dager før en terapeutisk nivå, og ikke alt er absorbert.
Opprette en terapeutisk nivå

Siden Tegretol er distribueres gjennom blodet, vil blod arbeid gjøres for å avgjøre om en terapeutisk nivå er nådd. Vanligvis er terapeutisk nivå 4-12 ml i blodet ditt. En dose kan måtte økes eller reduseres hvis det er for mye eller for lite Tegretol i blodet.

helse

· Narkotika resept programmer for Medicare Part D 
· Hvordan bruke Demerol Med Migrene 
· Hjerteproblemer 
· Naturopathic rettsmidler for psoriasis 
· Kroppsvekt øvelser Hvorfor de er perfekte for Dads 
· Ball Of Foot Pain (Metatarsalgia) Forklart 
· Social Security og Crohns Disease
· Hvorfor det er viktig å eksfoliere huden 
· Anorexia - gjenkjenne og håndtere sine Ravagings 
· Hvordan avløse Fra Medicare Part D