Hvordan finne My Connecticut CNA License Number

Så du er en CNA i Connecticut, og du har mistet din CNA lisens. Dette kan være et problem, spesielt hvis du er ute etter en jobb og trenger det for å bevise at du faktisk har utdanning og opplæring for å bli en CNA i staten. Det viser seg at også du gikk gjennom et akkreditert CNA lisensiering program i staten. Heldigvis for deg, er det veldig lett å finne CNA lisens nummer. Instruksjoner
en

Gå til www.registry.prometric.com /register /publicCT. Dette er nettstedet for Connecticut State Nurse Aide Registry.
2

Skriv inn i boksen din Social Security nummer eller navn og velg deretter "Enter". Ideelt sett bør skjemaet trekke opp informasjonen din, inkludert din CNA lisens nummer.
3

Skriv ned din CNA lisens nummer på et stykke papir når nettstedet trekker den opp og sette dette papiret i lommeboken. Denne måten vil du alltid ha den med deg.
4

Ring Connecticut Nurse Aide Registry på (800) 566-8668, og gi dem ditt navn, personnummer, CNA lisens nummer og annen informasjon de ber om å bekrefte at du er den du sier du er. Deretter be om at en kopi av lisensen din bli sendt til deg.
5

Lag en fotokopi av CNA lisens når du mottar den, og sette denne kopien i lommeboken din, deretter filen den som ble sendt til du på et trygt sted slik at du ikke mister den igjen.

helse

· Tegn og symptomer på en revet sene i foten 
· Medicare Krav til CPAP refusjoner 
· Hvordan få 35 gram fiber i din Diet
· 10 Fakta om Smoking 
· Teknikker for å overføre fra gulv til en stol med Hemiplegia 
· Hvordan Cope Etter en spontanabort 
· Slik bruker du en menstruasjonssyklus Kalkulator 
· Tjenesten hunder og medisinske tilstander 
· Hva er behandlingen for trigeminusnevralgi? 
· Breathalyzer Instruksjoner