Er Testosteron Behandling Effektiv for Anhedonia?

Anhedonia er mangel på følelse eller følelser under arrangementer som skal være årsaken til noen form for spenning eller glede. Det er ofte sett på som et symptom hos personer med depresjon. En person som er deprimert kan vinne en stor premie eller være i et forhold og få noe følelsesmessig fra det. Mens det er flere medisiner på markedet for å motvirke depresjon, kan noen menn dra nytte av testosteron som behandling for depresjon og medfølgende anhedonia. Depresjon

Depresjon er en psykologisk tilstand der en persons stasjon eller følelser er lave eller ikke-eksisterende. En person med depresjon finner liten eller ingen glede i daglige hendelser som bør være, etter sigende, fornøyelig. Årsakene til depresjon kan variere fra unormal hjernens kjemi til fysiologiske forhold som hormonelle ubalanser fra feil kjertler. Medisinsk behandling er rettet mot rebalansering av hjernens kjemi eller hormoner.
Testosteron

Testosteron er et hormon som produseres av de mannlige testiklene, og i svært små mengder, ved kvinnelige eggstokkene. Hos menn er testosteron ansvarlig for sekundære kjønnskarakteristika som en dypere stemme og kroppshår. Testosteron hos menn er også ansvarlig for økt muskelmasse og lavere kroppsfett. Hos kvinner er testosteron for det meste et biprodukt av produksjonen av progesteron, et hormon som er ansvarlig for kvinnelige sekundære seksuelle egenskaper. I den hensikt å forklare foreningen av testosteron og anhedonia, vil effekten av testosteron hos menn tas opp.
Testosteron som behandling

En studie fra 2003 av Harvard University psykiatere viste at menn som led av klinisk depresjon dratt nytte av testosteron tilskudd, i form av en gel. Det ble funnet at humøret forbedret, og deres anhedonia forsvunnet. Forskerne fant også at menn har økt sin muskelmasse og redusert kroppsfett innhold, en forventet resultat. Så spørsmål gjenstår om hvorvidt det var den som tok seg av sin depresjon.
Som fordeler?

Oppleve Noen menn lavt testosteron på grunn av en feil i sine testikler, eller i hjernen kjertler som forteller testiklene til å produsere testosteron. Noen menn produsere lavere nivåer av testosteron hvis de er overvektige eller hvis de mottar visse medisinske behandlinger. Også menn naturlig produserer mindre testosteron som de blir eldre. Hvis klinisk depresjon setter i med noen av disse gruppene, kan de dra nytte av testosteron behandling for å behandle sine depresjoner og medfølgende anhedonia.
Advarsler

Bruk av testosteron er ikke uten konsekvens. Når den brukes som en erstatning for enhver hormonell ubalanse, for å få muskelmasse eller for å behandle depresjon, har testosteron vært forbundet med en økt risiko for prostatakreft hos menn. Selvfølgelig må disse risikoene må balanseres mot risikoen for depresjon og forbedring i livskvalitet en pasient kan få etter vellykket behandling av depresjon deres. En helsepersonell er den beste personen til å hjelpe med å gjøre denne beslutningen.

helse

· Hva er en lav sædkvalitet? 
· Body Wash Eller Bar Soap For eksem? 
· Sugilite Healing 
· Stage 4 Lung Cancer: Awareness av valgene 
· Tai Chi For Health (del 1 av 2) 
· Klargjøring for Boot Camp - Ting du må vite før du drar 
· Spinal Dekompresjon hjelp Inversjon Therapy 
· Fakta om Sløsing og Gjenvinning 
· Mold og leverproblemer 
· Aspirin og koronarsykdom