Atferdsproblemer og Residential Treatment Centers

En bolig behandling programmet er et 24-timers-en-dagers program som ligger i et fellesskap innstilling bemannet av helsepersonell. Behandling kan inkludere evaluering, atferd modifikasjon, intensiv eller spesialisert behandling, medikamenthåndtering, spesialiserte dietter, psykiatrisk rehabilitering, veiledning, støtte og kriseintervensjon. Hvem gjør tjene en Residential Treatment Program?

Residential programmer tilbyr behandling til et bredt utvalg av befolkningen, inkludert barn, ungdom, unge voksne og voksne med psykiske helseutfordringer. Bolig behandlingsprogrammer tjene mennesker med en historie av emosjonelle, atferdsmessige og psykiatriske problemer som har ført til problemer på skolen, hjemme eller i samfunnet så vel som de med en tidligere psykiatrisk sykehusinnleggelse, rusproblemer, hjerneskade og utviklingshemming.

Substance Abuse

Innbyggere i rusmisbruk programmer opplever ofte intense narkotika cravings og engasjere seg i compulsive narkotika søkende atferd. Innbyggerne i disse programmene sliter med trang til å bruke, selv i møte med alvorlige konsekvenser.

Barn

Atferdsproblemer presentert av barn i bolig behandlingstilbud er variert. Disse barna ofte engasjere seg i høy-risiko atferd, for eksempel skade eller true folk, skade eiendom, liggende eller stjele, raserianfall og argumenter, fiendtlighet, stoffmisbruk, og tidlig seksuell aktivitet.
Mental Helse Utfordringer

Mange bolig behandlingsprogrammer tjene mennesker diagnostisert med en psykisk lidelse. Deres problematferd kan inkludere en risiko for å skade seg selv eller andre. Andre problematferd varierer og kan være relatert til psykiske lidelser som personen lider.
Utviklingshemming

Residential behandlingsprogrammer ofte tjene de dually diagnostisert med utviklingshemming og psykisk lidelse. I en 2008 studie publisert i Journal Research in Developmental Disabilities, fant Even Myrbakk og Stephen Von Tatzchner "depresjon var assosiert med skriking og aggresjon i deltakerne med alvorlig og dyp utviklingshemming, og med selvskading i deltakerne med mild og moderat utviklingshemming. "
Oppsummering

Komplekse kliniske tilstander og ulike intellektuelle og utviklingsmessige behov føre til en rekke av atferd i bolig behandlingsmiljø. Et bredt spekter av bolig behandlingsprogrammer er designet for å tilby vekst og forandring til tross for forskjellige behandlingsalternativer utfordringer.

helse

· Hva er en medisin Dropper ? 
· Uregelmessig menstruasjon årsaker og rettsmidler for å kurere Uregelmessig egg…
· Medisinsk Masker -! Fornyelse av UNGDOM 
· Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose Treatment
· Hvor lenge vil hodelus leve i en seng uten menneskelig kontakt ? 
· Alle Natural Skin Care Products Finn den sunneste Cream for huden din i dag! 
· 3 Super Rask Cures For Migrene Hodepine Pain! 
· Kolon Rensing: 4 trender på Kolon Rensing som ville sjokkere deg 
· Diabetiske ernæringsmessige behov 
· Hvordan å detox kroppen din med en Juice Diet