Hvordan håndtere en frykt for torden

Frykt for tordenvær er naturlig reaksjon en hendelse som stimulerer våre grunnleggende menneskelige instinkter for fare. Det er forskjellige måter å håndtere denne frykten, men en omsorgsfull og bevisst tilnærming har en tendens til å gi bedre resultater. Instruksjoner
en

Tenk estetisk element i storm, skjønnheten i den blinkende og blomstrende. Det kan bidra til å endre oppfatninger bort fra frykt, men det er ikke en langsiktig løsning.
2

Reason med frykt. Forklar de små sjanser for lyn slående noe i nærheten av deg til skremt enkelte. Eksperter anbefaler at du innrømme faren mens han pekte ut hvor ubetydelig den er. Bruk denne rasjonell tilnærming til coach engstelig person til tillit.
3

Deal med "betinget reaksjon." For noen grunn, har de skremt person kollegaer torden med fare, eller noen formative traumer som involverer stormer gitt denne personen en økt følelse av forening som induserer panikk. For å overvinne den betingede respons, gi nye foreninger eller få engstelig person å bruke et mantra eller bilder for å "overstyre" sine condition.
4

Tenk alder som en frykt faktor. Barn vanligvis vokser deres frykt, spesielt med storm, og mange ganger, innebærer å hjelpe omsorg mer enn å fikse. Når de blir eldre, vil de huske måten deres foreldre reagert på deres frykt som en faktor i sine relasjoner.
5

Ikke tving folk med over-reaksjoner. Ikke være dumdristig selv og vandre ut i stormer å overbevise andre om at deres frykt er ubegrunnet. Denne typen grandstanding kan produsere negative resultater.

helse

· Theres ingenting bedre: Reise Rullestoler 
· Tidlig varsling tegn på en vanskelig graviditet 
· Hvordan Drikk Bariumsulfat Kontrast utestengelse for CT-undersøkelse 
· Å miste vekt og få muskler Its Easy 
· Identifikasjon divisjon i COBOL
· Forskjeller mellom influensa og en Cold 
· Hvordan kan jeg redusere mengden av kortisol Skilles? 
· Magesår Behandling 
· Topimax vekttap bivirkninger 
· Hvordan å lindre Cramps