Hvordan til å like deg selv bedre

Når du sliter med selvtillit, det påvirker ulike aspekter av livet ditt. For eksempel, hvis du føler deg som om noen ikke vil elske deg for den personen du er, kan du bli desperate og gjøre ting du vet ikke er riktig for å få oppmerksomheten til en potensiell dating partner. Eller hvis du tror at du ikke vil lykkes i en viss karriere fordi noen sa du mangler visse ferdigheter, vil det føre til at du unngå å ta det første skrittet i denne karrieren på grunn av at enkelte kommentarer. Instruksjoner
en

fokusere mindre på dine feil og fokusere mer på dine sterke sider. Hvis du er en introvert og du er ikke så sosial som andre, ikke slå deg opp over denne egenskapen, i stedet fokusere på hvordan du er sjenerøs og medfølende overfor andre og dermed ha gode vennskap i livet ditt. Eller hvis du er tykke, men likevel sunn samlet, lære å akseptere din figur og kjøpe klær som vil fremheve deg og føle deg vakker innvendig og utvendig.
2

Endre uproduktive vaner. Hvis du sliter med latskap, og du vet at dette er årsaken til at du går glipp av karriereutvikling muligheter eller etablering av langsiktige finansielle mål, skrive ned dine langsiktige mål. Så ved siden av mål, skrive ned de nødvendige skritt for å ta for å oppnå disse målene. For eksempel, hvis du ikke har vært å spare penger, få til en ukentlig vane å sette til side en del av sjekk inn på en sparekonto.
3

Vær takknemlig for det gode og dårlige ting i livet ditt. Hvis du nettopp avsluttet en langvarig kjæresteforhold, mens du er trist at det endte, være glad for at du kan lære av denne erfaringen og vet hva feil å ikke gjøre i ditt neste forhold. Også være takknemlig for at du fortsatt har den kjærlighet og støtte fra familie og venner, og at du fortsatt er i god fysisk helse.

helse

· Gastritt & overgangsalder 
· Tegn og symptomer på hepatitt B 
· Hva er bivirkningene av brystkreft? 
· EMS kreves av loven 
· Den beste måten å miste fett Midje 
· Hvordan behandle Panic Disorder Med Anti-angst narkotika 
· Bruken av Mahogany Frukt 
· Hvordan vite om du har Blindtarmbetennelse 
· Trygge måter for tenåringer å miste vekt i to måneder 
· Top Best dietter å følge