Hvordan få Closure

Å miste en kjær eller å ha et forhold slutt er en vanskelig ting å holde ut. Komme nedleggelse når du har lidd noen tragedie eller losss er nøkkelen til å få livet tilbake sammen og går videre til lykke og tilfredsstillelse. Instruksjoner
en

Identifiser problemet som du trenger for nedleggelse. Noen ganger er det et par ting som må løses, men sørg for å finne lukking med ett problem om gangen.
2

Aksepter at du trenger å gi nedleggelse til deg selv og ikke bare fra en annen person . Du selv nødt til å akseptere at det er over og det er på tide å gå videre. Så selv om den andre parten ikke kan gi deg nedleggelse, minst vil du lære å akseptere det selv.
3

Skriv ned fordeler og ulemper med problemet slik at du kan se hva gikk galt, om det er et forhold som er avsluttet. Etter at du har skrevet ned ting, vil du være i stand til å se hva som gikk galt og lære av det neste gang du blir involvert i et forhold.
4

Hold en journal eller minnebok om en person nær deg gått bort. Du vil være i stand til å sørge på den måten, samt se tilbake på alle minnene en dag, og husk venn som du en gang hadde.
5

La det gå. Hvis det er et forhold gått dårlig, akseptere at det er over og gå videre. Det gjør ikke å dvele ved fortiden. Kom deg opp, støv deg av og komme videre med livet. Du vil finne lykken igjen.

helse

· Leddgikt kan forårsake skjoldbrusk Problemer? 
· Non-Medisinert behandlinger for osteoporose 
· Om O Positive Blood 
· Hvordan ta de 7 skinfold Målinger med calipers 
· Hvordan behandle vannkopper Med Naturmedisin 
· Hva slags mat inneholder østrogen hormoner? 
· Nevrolog Beskrivelse 
· Hva er Epsom Salt? 
· Hvordan identifisere Respiratory Distress i en baby 
· Is Back Pain et symptom på hepatitt C?