Hvordan Tro på deg selv

Oppnå mål og finne lykke er nesten umulig når man ikke tror på seg selv. Ingen kan gi deg selvtillit til å strebe etter drømmene dine, og ingen pille kan lindre mangel på troen. Instruksjoner
en

Velg et mantra eller motto som du kan gjenta til deg selv hver dag. Prøv noe sånt som: "Våre rettsmidler ofte i oss selv lyver" av Shakespeare.
2

Lær at din mening er den eneste som teller. Sett til side de smålige tanker og meninger med andre. I livet ditt, du er den eneste som har å våkne opp til virkeligheten og deg selv hver dag.
3

Snakk opp for dine meninger på jobben, skolen eller hjemme. Når du bryter ut av en underdanig rolle i samhandling med andre, vil du begynne å bygge tillit til din egen stemme og dom.
4

Prøv noe, selv om du har en stemme i ryggen imot å fortelle deg at det ikke er mulig. Selv de minste triumfer kan bygge opp en følelse av selvtillit, og kan hjelpe deg tro på deg selv neste gang du står overfor en utfordring eller mål.
5

snakke deg ut av selvødeleggende atferd. Når du begynner å fortelle deg selv at du ikke kan oppnå et bestemt mål i livet, lar du deg selv mislykkes før du prøver. Begynn med å snu deg selv tale som bringer deg ned, og fortell deg selv det motsatte.
6

Omgi deg med folk du beundrer. Du kan lettere tro på deg selv når du er sammen med folk som har mål og jobbe for å nå dem. Gå opp til noen du beundrer for å gå tilbake til skolen og holde nede og jobb, og spør dem hvordan de klarte det. Dette kan åpne opp veien til vennskap og ideer om hvordan du kan oppnå dine mål.

helse

· Amoxicillin 500mg Informasjon 
· Frykt og fobier 
· Hva Gi en 2-åring med influensa 
· Topp 5 Slanking Diet Tips I 2010 
· Hvordan hjelpe en hund Churning Stomach
· Hva er mild hjertesvikt ? 
· Aromaterapi for gravide: Finne Whats Sikker 
· Muskeloppbygging å forbrenne fett 
· Heat Stroke hos eldre og barn 
· Lav Testerone hos kvinner