Hvordan bruke Daglige affirmasjoner

Daglig affirmasjoner er enkle utsagn, men de kan være kraftig nok til å endre hele holdning og syn på livet. Gjenta positive mantraer kan du omprogrammere gamle, usunne og ineffektive tanker med nye, myndiggjøring seg. Det tar bare noen få trinnene for å bruke daglige affirmasjoner effektivt og gjøre positive endringer. Instruksjoner
en

Bruk daglige affirmasjoner når du først våkner opp om morgenen og rett før du går til sengs om kvelden. Når du er trøtt eller ennå ikke helt våken, er din indre kritiker vanligvis slått av og du er mer mottakelig for forslag. Dra nytte av dette ved å si din affirmasjoner på de mest effektive tider av døgnet.
2

Skriv daglige affirmasjoner for morgenen basert på ideer som du ønsker å forsterke og på å flytte nærmere dine mål. For eksempel kan det være lurt å bygge opp selvtilliten din. En typisk aksept for å forsterke din selvfølelse kan være: "Jeg er en verdig person, og jeg har full tillit til meg selv," eller "Jeg vil ikke spørsmålet mine avgjørelser fordi jeg har tro på min evne til å ta de rette valgene." Et mål-baserte bekreftelse kan være: "Jeg fortjener en kampanje, og min jobb ytelse i dag vil vise at." Gjenta disse affirmations i morgen vil sette opp riktig tenkemåte for dagen.
3

Skriv før-sengs affirmasjoner som forsterker de positive delene av dagen din og som omfavner utfordringer som læring erfaringer. For eksempel kan typisk kveld affirmasjoner være, "Jeg levde til beste evne i dag, og jeg gratulere meg selv for mine suksesser," og "jeg kan ha gjort feil i dag, men som ethvert annet menneske jeg er ikke perfekt. Istedenfor bekymre disse feilene, vil jeg bruke dem til å forhindre lignende hendelser i fremtiden. " En nattlig aksept kan også forberede deg for avslappet søvn: "Jeg vil la stress å smelte bort jeg er klar for å hvile og gjenopprette meg selv for den nye dagen foran meg.".
4

Hvis du har problemer med å skrive dine egne affirmasjoner, kjøpe en generell bok av daglige og nattlige affirmasjoner. Det finnes et bredt utvalg av aksept bøker tilgjengelig på nettet og i større bokhandler. Noen er generelle, mens andre følger et bestemt tema som styrke åndelighet, redusere stress eller bygge selvtillit.
5

Endre og bearbeide dine affirmasjoner som trengs. Livet er en væske prosess, og våre stemninger, mål og holdninger er i stadig endring. Affirmasjoner bør endres, også, for å sikre at de alltid er relevant for det du trenger til enhver tid.

helse

· Informasjon om SSI & Barn med ADHD 
· Velge en Doctor - Fire tips 
· Effektiv Naturlig kosttilskudd for behandling av Lyme Disease 
· Vellum Interpositum Cyste 
· Hvordan fjerne strekkmerker helt 
· Foods å senke høyt blodsukker 
· Dietter for å senke kolesterol og blodtrykk 
· Hvordan bremse utviklingen av multippel sklerose 
· Massive Muscle Gevinst uten å måtte ta Eventuelle Styrking Supplements 
· The History of tyfoidfeber immunisering