Nasjonale standarder for HLR

Hjerte-lungeredning, ellers kjent som HLR, er det potensielt livreddende teknikken utføres når noens pust eller hjerteslag har stoppet. En kombinasjon av kunstig åndedrett (munn til munn) og brystkompresjoner er standardisert på nasjonalt nivå for å sikre at trente HLR personell er i stand til å levere effektiv gjenopplivning til å være ofre. Innstilling Standards

I samarbeid med International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR) og American Heart Association (AHA) startet den første koordinert innsats for å standardisere hjerte og hjerne-lunge-redning på verdensbasis i 2000.

Her i USA, The American Red Cross, The American Health Association og National Safety Council nå baserer sine opplæringsprogrammer på hva som er anbefalt fra ILCOR.
Krav

De fleste personer som arbeider for helsepersonell må være dyktige og sertifisert i HLR. I tillegg badevakter vanligvis krever sertifisering. De fleste kan bli trent under American Heart Association eller amerikanske Røde Kors standarder og vil tjene sertifisering når de har vist at de kan riktig administrere og forstå HLR standarder. Andre grupper og organisasjoner tilbyr tilsvarende opplæring som sykepleiere grunnleggende livredning (BLS), førstehjelp, og blod-født patogener sertifisering.

Kompresjoner

One aspekt av HLR er brystkompresjoner som er nødvendige i å hjelpe til å pumpe blod til kroppen når hjertet ikke slår. Brystkompresjoner defineres som å trykke på brystet i eller rundt området av hjertet med en lukket første. Brystet skal trykkes hardt nok for det å rekyl og ved rask tempo. Som i 2009, er 100 kompresjoner kreves per minutt for voksne personer.
Breathing

For hver 30 brystkompresjoner utført, bør to innblåsninger gis varig ett sekund hver. Hvis og når det er to HLR redningsmenn, er det vanlig praksis for kompresjonene å fortsette mens den andre redningsmann forvalter åndedrag. Dette bør utføres i et tempo på ca åtte-ti åndedrag per minutt med HLR.
Ringe etter hjelp

I tillegg til den grunnleggende komprimering og puste grunnleggende av HLR , andre standarder eksisterer. For eksempel, hvis en pasient uventet kollapser eller slukner. I dette tilfellet standarder sier til første samtale for medisinsk hjelp, og bare etter at samtalen er gjort bør HLR begynne.
Umiddelbar støtte

Når ofrene krever HLR på grunn av drukning, traumer, skade eller en overdose, er umiddelbar HLR kreves før du ringer for medisinsk assistanse. Standardene spesifikt innebærer at enten 2 minutter eller 5 sykluser av HLR utføres først før du ringer etter ambulanse. I slike tilfeller hvor hypoksisk arrest er ofte sannsynlig, er umiddelbar HLR krevd for å gi livreddende behandling til offeret.
Andre standarder

Andre standarder inkluderer en 15 kompresjoner for hver 2 innblåsninger i små barn og spedbarn, ved hjelp av to tommelen i stedet for en flat knyttneve ved administrering kompresjoner i spedbarn, og vippe hodet og løft haken når du utfører munn til munn metoden for å unngå redningsmann tretthet og sikre offeret får skikkelig ventilasjon.

helse

· Short Term Medical Insurance 
· Slik bruker du en Freestyle Lite Meter 
· Hosting A Tea 
· Vekttap og Supplements 
· Hvilke matvarer inneholder vitamin B5 
· Slik håndterer du en Gastric Sleeve Leak 
· Gravid Gjær infeksjon - det kan være den Pits 
· Medisinsk bruk av strontium 
· Kan du ta Helvetesild Hvis du har hatt vannkopper 
· Håravfall lidelser forårsaket av kjemikalier