HLR Oppfriskningstrening

HLR repetisjonsøvelser er ment for personer som allerede er sertifisert i HLR, men hvis sertifikater utløper snart, eller for de som føler de trenger å oppdatere sine ferdigheter til å bli mer trygg i en nødssituasjon. Av og til er oppfriskningskurs kreves av arbeidsgivere som kan betale for dem. Mange HLR repetisjon og resertifisering kurs er tilgjengelige i en rekke innstillinger, inkludert online, og er generelt en relativt rimelig måte å holde tritt med HLR og beredskap ferdigheter. Online HLR oppfriskningskurs

En av de enkleste måtene å fullføre HLR oppfriskningskurs og resertifisering trening er å bruke web-baserte klasserom. Pass på at kurset er sertifisert av American Heart Association og følger Røde Kors retningslinjer før du tar det. Noen nettsteder som tilbyr dette kurset er www.cpraedcourse.com, www.iCPRi.com og www.proCPR.org.
Andre HLR Course Muligheter

Beyond the Internet , mange samfunnet høgskoler tilbyr HLR og HLR oppfriskningskurs programmer samt førstehjelp og beredskap kurs. Hvis HLR oppfriskningskurs kreves av en arbeidsgiver, kan en instruktør lærer det på arbeidssted.
Hva kan man forvente

HLR oppfriskningskurs gir en oversikt over de generelle HLR retningslinjer. Temaer inkluderer HLR trening, gjennomgå store HLR prosedyrer og når det skal utføres og hvordan det fungerer.
Airway

Studentene skal forstå og kunne utføre hodet tilt /hake løft prosedyre for spedbarn, barn og voksne.
Breaths

Initial åndedrag bør være to innblåsninger på ett sekund per pusten før du går videre til kompresjoner. For utenlandske kroppen Airway hindringer, er tilbake slag og abdominal thrusts kreves for voksne og barn, mens spedbarn får tilbake slaps og brystet thrusts.
Compression

Komprimering skal utføres i midten av brystet mellom brystvortene for voksne og barn, og like under brystvortene for spedbarn. Avhengig av alder og størrelse av de enkelte, vil komprimeringsmetode variere. Voksne og eldre barn bør ha harde kompresjoner ved hjelp av to hender - hælen på den ene hånden og den andre på toppen. Med en hånd brukes for små barn, mens bare to fingre bør brukes for spedbarn. Den kompresjonsforhold for alle personer er 100 kompresjoner i minuttet, i forholdet 30 kompresjoner til ett åndedrag.

helse

· Den beste måten å fjerne en flått fra en person 
· Hva er farene ved Common Cold? 
· Hva er behandlingen for Jalapeno Pepper Burns på huden? 
· Hvordan behandle en Third Degree Burn hjemme 
· Slik Stop panikkanfall gjenvinne kontroll over livet ditt! 
· Oral vitnesbyrd som forskningsmetode i sykepleie 
· Svart Moss Fungi
· Lær å takle angst og depresjon 
· Se selv de mest fremragende Fordelene med et minne skum topper 
· Anti cellulitt kremer:? Fungerer de og de er verdt det