Krav til CPR Instructor Certification

En HLR instruktør lærer enkeltpersoner metoder og teknikker for hjerte-og lungeredning. HLR instruktører kan arbeide i en organisasjon på frivillig basis for å gi opplæring til medisinsk personell eller førstehjelp sertifiserte medarbeidere. En instruktør kan også jobbe som selvstendig konsulent, og gir opplæring til ulike selskaper for et gebyr. Instruktører må forstå teknikker for hjerte-lungeredning og grunnleggende instruere andre. HLR Certified

Instruktører må være sertifisert i hjerte-lungeredning og førstehjelp før du registrerer deg for en instruktør kurs fra det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association.
Undervisningserfaring

undervisningserfaring Programmet omfatter kurs i HLR for voksne, barn og spedbarn. I tillegg til kurs i førstehjelp, skal programmet omfatte prinsipper for å instruere, organisasjon for lærere og defibrillator demonstrasjoner. Instruktøropplæring krever minst åtte timer med undervisning.

Instruktøren treningsprogram med det amerikanske Røde Kors har en forkortet kurs for sykepleiere. Kandidater kan legge flere kurs til HLR instruktør programmet, som vil forbedre instruktørens kvalifikasjoner. Programmer inkluderer HLR, defibrillatorer og førstehjelp for arbeidsplassen, samfunnet eller skoler. Programmer er også tilgjengelig for fagfolk i MOB stillinger.
Undervisning Eksamen

Kandidaten må bestå en skriftlig eksamen for programmene fra det amerikanske Røde Kors, som omfatter en demonstrasjon. For å bli instruktør, må utdannet kandidat vise evne til å lære HLR til andre. Potensielle instruktører må passere med en score på 80 prosent på den skriftlige eksamen for å få en pedagogisk credential med det amerikanske Røde Kors.
Renewal

Instruktøren credential må fornyes annethvert år. HLR instruktører må være aktivt undervise å fornye sertifisering som instruktør. De spesifikke fornyelse Kravene avhenger av sertifiserende organisasjon, slik som det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association.

helse

· Lymfødem: årsaker, symptomer og behandling 
· Metastatisk Lymfe Cell Carcinoma Treatment
· Hvordan bruke Arnica 
· Sunn Vekttap At Home 
· Nakke-og skuldersmerter Hva kan forårsake dette? 
· Leddsmerter-tips og tilgjengelig Yoga For Knee Care 
· Hva er kvelning? 
· Tips for å velge den beste Hair Treatment 
· Hvordan beregne Mat Servings
· Den mektige androgen Receptor