Hvilken kroppsdel ​​er minst følsomme for smerte?

Menneskekroppen er en fantastisk ting. Mens smerte ikke kan være den mest populære funksjonen, er vår evne til å oppfatte smerte avgjørende - vi unngå fare og ubehag med dette avgjørende betydning. Ikke alle kroppsdeler føler smerte like, som alle som har stumpet hans tå kan fortelle deg. Mechanism of Pain

Mens det kan virke som vi føler smerte i våre kroppsdeler, smerte faktisk føles i somatosensory cortex av hjernen. Når smerte reseptorer i kroppen vår får signal om at noe er galt, nevroner bringe budskapet til vår hjerne, der smerten er følt. De nerveceller fra hver kroppsdel ​​kommuniserer med sine egne spesifikke delen av hjernen. Nevrologer kan kartlegge disse delene på somatosensory cortex, og det viser seg at de kroppsdelene som kommuniserer med en større del av hjernebarken er mer i stand til å føle følelse og smerte. For eksempel, fingertuppene har en høy tetthet nerve, og disse nerver reise opp til hjernen til et stort område av hjernebarken. Dette store området er proporsjonal ikke til størrelsen på kroppen del, men til tettheten av sensoriske nerver.
De mest sensitive

kroppsdeler er mest følsomme overfor smerte er lepper, ansikt, hender og fingre, føtter og tær, og tungen.
bilder den minst følsomme

Baksiden er den minst følsomme delen av kroppen . For å teste det ut, har en venn sted en, to eller tre fingre på håndflaten. Uten å se, prøve å gjette hvor mange fingre presser i din hånd, det skal være enkelt å gjette riktig. Nå har din venn fingrene mot midten av ryggen din, og deretter prøve å gjette hvor mange fingre han bruker. Du vil merke det er mye vanskeligere. Dette er fordi ryggen har bare en liten del av somatosensory cortex dedikert til sine opplevelser.

helse

· Sample dietter for å senke triglyserider 
· Making Sense av flere fysiske aktivitet Anbefalinger 
· Safe Åpning Prosedyrer 
· Shin Splint Cure 
· Om kronisk Candida Symptomer 
· Etikk i Healthcare Management 
· Hvordan behandle reaktiv artritt 
· Hvordan få lungebetennelse 
· Slik tester for Salmonella 
· Hvordan få gratis diabetikere