Hensikten med en defibrillator

Hjertestartere er enheter som brukes til å regulere hjerterytmen. De er konstruert for å levere en meget kort elektrisk strøm tvers hjertemuskelen. Dette oppnås med de enten kjente skovler (metallplater festet til plast-håndtak) og en ledende gel på huden eller med fast-gel klebeputene. Typer
p Det er helautomatiske defibrillatorer, semi-automatiske defibrillatorer (de som kan overstyres manuelt) og full manuelle defibrillatorer. Det er spesialiserte, interne defibrillatorer at kirurger kan benytte for å bruke strøm direkte til hjertemuskelen. Det er også defibrillatorer som kan implantert hos noen pasienter.
Innstillinger

Defibrillators er vanligvis finner i medisinsk setting som sykehus og legekontorer. De er også vanlig på døgnvakt kjøretøy, for eksempel ambulanser. Helautomatiske defibrillatorer er ofte funnet i kontorbygg og andre høyt trafikkerte områder, for eksempel T-banestasjoner.
Årsaker for bruk i nødstilfeller

Defibrillators brukes i tilfeller av hjerteinfarkt og livstruende arytmi (unormal hjerterytme).
Non-Emergency Bruker

defibrillatorer kan brukes i ikke-nødsituasjoner å tjene en pacemaker- som funksjon selv om en prosess som kalles kardioversjon å styre arytmier som ikke er livstruende. Implantert defibrillator kan brukes på denne måten.
Risks
p Det er en viss mulighet for brannskader, og i et lite antall tilfeller, skade på hjertet når en defibrillator benyttes. Vanligvis, skjønt, er defibrillatorer anses å være en svært trygg medisinsk utstyr.

helse

· Non Kirurgisk Vekttap 
· Digitale høreapparater Forklart 
· Sykling Skader 
· Patient Care Plan for schizofreni 
· Hva er hyperaktiv atferd? 
· Typer av magen Parasites
· Miste vekt raskt med Acai bær 
· Pre-diabetiker Symptomer 
· Melamin Exposure: Hva er effekten 
· Hvordan bli kvitt Hvit film på Tongue