Hvordan kjøpe First Aid Kits

Velge en førstehjelp kit er et viktig skritt i å sikre din egen sikkerhet og andres sikkerhet. Den mest vanlige bruken for et førstehjelpsskrin er på en camping-eller fottur. Du kan også holde et kit i ditt hjem for kutt eller andre ulykker. Du må kanskje legge til elementer i en grunnleggende kit eller velg en spesialisert kit hvis du eller et familiemedlem har et helseproblem som en allergi mot bier. Instruksjoner
en

Tenk hvordan settet skal brukes. For de fleste hjem, vil en grunnleggende kit fungere. For en utendørs eventyr eller tur, bør du vurdere hvor mange mennesker kommer, hvor lenge du skal reise og de mulige farene ved turen. En større kit med flere forsyninger er nødvendig for flere personer eller lengre turer, mens visse farer krever spesialutstyr.
2

Kontroller at settet kommer med en manual. Alltid lese og følge for å sikre forsvarlig behandling av eventuelle kutt eller ulykke.
3

Se etter de grunnleggende førstehjelp forsyninger. Disse inkluderer plaster, gasbind, tape, saks, pinsett og antibiotisk salve
4

Se etter følgende elementer og legge dem hvis de ikke er inkludert i pakken:. Solkrem, hydrogen peroxide eller andre desinfeksjonsmiddel, hydro-kortison krem, et lite speil, og en kniv eller barberblad. Legge til dine egne reseptbelagte medisiner om nødvendig.
5

Kjøp et førstehjelpsskrin med en bie stikk kit og en gift pumpe hvis du vil være i områder der bie stikk eller slanger bitt kan oppstå. Inkluder en Epi-Pen hvis du har en alvorlig allergi mot bier. Dette bør også legges til et hjem kit dersom et familiemedlem er allergisk mot bier.
6

Finn et kit som inneholder hansker og sanitære våtservietter. Disse bidrar til å forhindre infeksjoner.
7

Velg en større førstehjelp kit som inneholder følgende forsyninger, i tillegg til det grunnleggende, hvis du har planer om et lengre og mer farlig tur. Husk at en større kit vil veie mer, og kan være vanskeligere å bære. Jo større kit bør omfatte butterfly bandasjer, brenne krem ​​hvis du vil være rundt bålet, slynger, splinter, et termometer, instant kalde omslag og en CPR munnstykket.
8

Legg salven for å stoppe kløe fra bug biter eller gift eføy. Ha alltid med en ekstra lommelykt og batterier samt et teppe. Disse kan være avgjørende ved behandling av noen i kaldt eller mørkt.
9

Velg et kit i en vanntett pose eller beholder for å beskytte den mot vær og vind.


helse

· Hva er behandlingen for nerveskade 
· Tea tree olje produkter for Forkjølelse 
· Hvordan øke Facial Hair Vekst 
· 7 Smertefri trinn til sunn vekttap 
· Informasjon om Grapefruktkjerneekstrakt 
· Starter A Life Of Health And Fitness 
· Programmer for Folk på SSI for Energi Assistance 
· Slik gjenoppretter Minerals til Soft Spots å hjelpe Tooth Abrasion
· Fem faktorer i Managing Diabetes Naturligvis 
· Hva er nevroendokrine Karsinoide tumorer?