Emergency Management Training Ideas

Hvis du er ny til beredskap eller ønsker å utvide din nødstilfelle lederopplæring, vil følgende liste hjelpe deg å etablere samarbeidsrelasjoner med innsatspersonell, gjennomføre en grundig samfunnet vurdering og øke dine kunnskaper og ferdigheter. Collaborative Møter

Første gang du møter brannsjef ikke skal være når huset er i brann. Mange lokalsamfunn har nettverk av beredskap fagfolk som kommer sammen regelmessig for å diskutere og planlegge for nye og kommende trusler mot området. Deltakelse på disse samarbeidende møtene gir en utmerket trening mulighet for beredskap ledere. Det er viktig å vite og forstå arbeidet og kapasiteten til tjenesteleverandører i det nærmeste området inkludert nødetatene (brann, politi og ambulanse tjenester), skoler og organisasjoner som tjener spesielle behov populasjoner inkludert eldre, fysisk og psykisk utviklingshemmede eller andre utsatte populasjoner.
Fellesskapet Assessment

Gjennomføre en grundig samfunnet vurdering kan være avgjørende i planleggingen for nødhjelp og kan tjene til å fastslå hva spesifikk trening kan være nødvendig. Elementer i vurderingen kan være: å forstå befolkningens størrelse og behov, hvilke typer kriser som kan oppstå og hvordan ulike grupper og organisasjoner er forberedt på å svare. For eksempel er det ikke nødvendig å forberede seg på en orkan i Midtvesten, men tornadoer og alvorlige tordenvær anses realistiske trusler mot både enkeltpersoner og landbruk. Samfunnet vurdering kan bidra til å identifisere ytterligere opplæringsbehov, som ikke tidligere er kjent.
Basic Skill Development

Ikke alle kan bli lege, men øker førstehjelp ferdigheter vil tillate deg å gi grunnleggende omsorg til familie eller kolleger i en nødssituasjon. Førstehjelp og HLR klasser tilbys jevnlig av det amerikanske Røde Kors og American Heart Association på steder rundt om i landet. For mer informasjon om førstehjelp klasser, se linkene nedenfor.

I tillegg bør beredskapsplaner fagfolk bli kjent med systemene og protokoller av andre organisasjoner. For eksempel kan en forståelse av sentrale kommando system og myndighet brukt av lokale, statlige og føderale polititjenestemenn bistå tjenesteytere i å tilby effektiv levering av tjenester i tider med krise. The Federal Emergency Management Agency (FEMA) og det amerikanske Røde Kors tilbyr tradisjonell klasseromsundervisning og ressurser på å hjelpe enkeltpersoner, bedrifter og lokalsamfunn for å forberede for nødhjelp.
Øv Drills

Full- skala og bordplaten praksis øvelser er en utmerket mulighet til å teste ferdigheter, erfaring og kapasitet på enkeltpersoner, organisasjoner og systemer, og for å gi opplæring til beredskap ledelse fagfolk. Praksis øvelser kan identifisere styrker og svakheter utenfor en aktuell beredskapssituasjon og en post-drill evaluering kan lette planleggingen og endelige løsninger er nødvendig for en effektiv beredskap.

Referanser
  Federal Emergency Management Agency
  amerikanske Røde Kors
  American Heart Association

helse

· Hjem rettsmidler for hender og negler 
· Hvordan plastposer påvirker miljøet? 
· Har HCG virkelig hjelpe miste vekt? 
· Rotavirus vaksine bivirkninger 
· Elbow Skader og de Humoristiske frakturer hos barn 
· Hvordan bruke Ginger å behandle høyt kolesterol 
· Hvordan få Biceps Peaks Høyere 
· Hvordan lage hjemmelaget Aromaterapi 
· Colon Cleanser Produkter 
· Hvordan trene for Hospital Compliance