Om Koliforme bakterier

Koliforme bakterier er en samlebetegnelse for mange typer bakterier, noe som kan gjøre mennesker syke. Det har blitt funnet i mat og drikkevann, og dets nærvær er en indikator på andre forurensninger. Forurenset drikkevann er en av de viktigste årsakene til sykdom i utviklingsland. Hva er Koliforme bakterier?

Koliforme bakterier er en type organisme som kalles Gram-negative. E. coli eller Escherichia coli, er en type koliforme bakterier at folk er oftest kjent med.
Hvor befinner koliforme bakterier

Koliforme bakterier lever hovedsakelig i tarmen hos varmblodige dyr og kommer ut i deres avføring. Fordi koliforme bakterier er til stede i avføring, kan det også bli funnet i jord og vann der varmblodige dyr defekt.

Tester for å fastslå om koliforme bakterier er til stede
p Det er en test for å fastslå om koliforme bakterier er tilstede i vannet, kjent som koliforme indeksen. Vann blir vanligvis testet for koliforme bakterier, fordi det er en indikator på andre typer av bakterier som kan skade mennesker kan være tilstede i vannet. Bare noen typer koliforme bakterier gjøre mennesker syke.
Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier som er tilstede i vann
p Det er mange måter å rense vann som har vært forurenset med koliforme bakterier. Kokende vann før du drikker den, ved hjelp av en bestemt andel av klor til gallons av godt vann og bruke en LifeStraw er eksempler.
Hvilke sykdommer er forbundet med koliforme bakterier Forurensning?
< p> Tilstedeværelsen av koliforme bakterier er ikke nødvendigvis knyttet til sykdom eller sykdom, men det er visse symptomer og sykdommer som vanligvis forbindes med vann som har blitt forurenset med koliforme bakterier. E. coli, diaré, magekramper, feber, hepatitt og dysenteri er eksempler.

helse

· Hva er årsakene til Bli Fitness Resorts? 
· Botemidler for Chechem utslett 
· Hvordan kjøpe Raw Milk
· Farene ved Amalgam tannfyllingsmaterialer 
· Proffene av Chewing Gum 
· PGD ​​og etiske problemstillinger 
· Hvordan lage Lemonade Detox 
· Hvordan velge sko for Artrose 
· Hvordan lage havre halm Tea 
· Natural Hair Care Produkter for Gray Hair