Hva er en stasjonær Glacier?

Isbreer finnes på alle kontinenter bortsett fra Australia. Grønland og Antarktis er de største, vanligvis kalt isdekke. Sammen utgjør disse to innlandsis inneholde om lag 90 prosent av jordens ferskvann forsyning. Så lenge snøen og isen er nok hele året, vil isbreer dannes og vokse - selv ved ekvator. Det tar mange lag av snø som er hardt pakket på toppen av tidligere lag for å stivne til is, og dermed danner en isbre. Sted
p Det finnes steder rundt om i verden som samler 20-100 meter snø i en enkelt vinter. De nye snø presser ned på lag gjenværende fra før vinteren. Nyere isbreer danner på steder hvor det nåværende snøfall er større enn smelting av tidligere snømengder. Isbreer akkumulere nye lag i høyereliggende områder.

På lavere nivåer, mister breen massen gjennom smelteprosessen. Tapet oppstår i ablasjon området av breen. Breens ansikt utvider seg når snø og is samler seg, og da er det farms når smeltingen overstiger akkumulering. Breen er aldri står stille. På grunn av smeltevann som følger ekspansjon, er breen alltid i bevegelse.
Stasjonære Isbreer

En stasjonær isbre er en hvis akkumulert snøfall er lik til smelting av forrige snømengder. Derfor kantene på breen verken vokse eller avta. De opprettholde status quo. Men siden alle breene er i bevegelse og stasjonære isbreer er ikke annerledes, er det eneste å sette dem fra hverandre stabilitet i størrelse og tetthet.

Selv om de kalles stasjonære isbreer, er de ikke står stille. Navnet refererer til likestilling mellom smelting og akkumulasjon. Isbreer i bevegelse vil følge minste motstands vei. Tyngdekraften påvirker retningen isbreer følge. Derfor vil isbreer beveger seg nedover.
Årsak og virkning
p Det er konsekvenser (effekter) fra hvilken som helst stasjonær isbre prøver å overleve i et varmere klima (årsaker ). Den stasjonære breen er vanligvis ansvarlig for jordbruksvanning samt drikkevann.
P Det er mulig at en raskt smeltende isbre som reiser langs elveleier eller dalen gulv kan være katastrofalt for et befolket område nedenfor. Det kan være ødeleggende flom. Denne typen flom er normalt forløperen til lange perioder med tørke.
Glacial Footprints

Bevegelsen av isbreer endrer utseendet av landskapet som de forhånd og retreat. De skjære ut steinene, skape nye formasjoner. Bratte klipper dukke opp der en is-feltet var. Stigende vannet og oversvømte seacoasts er fotavtrykk av et bevegelig og smelter breen.

Isbreer skape en kulturell påvirkning i tillegg. De tvinger oppgivelse av menneskelige samfunn og forårsake store landbruksmaskiner endringer. Dette skjer vanligvis gjennom tusener av år, selv om glacial aktivitet har økt det siste århundret.
Besøk til Isbreer

Noen nasjonalparker har isbreer og isødet. Mange turgåere flokk til disse stedene, toting sin tur-og klatreutstyr. Imidlertid er den beste måten å se isbreer og is felt for å besøke en park som inkluderer flightseeing operatører som tilbyr turer til glasiale felt og formasjoner.

helse

· Medisinsk turisme i Thailand 
· Behandlinger for en Trakk bicepsen Muscle 
· De særegne deler og funksjoner av Hair 
· Cure for the Skin Fungus Ringorm 
· Diet piller Online: En av de praktiske metoder 
· Liste over matbårne sykdommer 
· Mulige symptomer på HIV 
· Hvordan administrere Sublingualt Allergi Drops 
· Hva er MonaVie Pulse 
· Perfekt data knyttet til diffuse Pleural Ondartet Mesothelioma