Gammel ovn Asbest Jord Farer

Asbest er et svært regulert helsefarlig at det amerikanske Department of Labor sin Occupational Safety and Health Administration beskriver som en ekstremt farlig stoff som truer jobb-site eksponering for ca 1,3 millioner ansatte i bygg og industri. Bygningsarbeidere ansikt eksponering for stoffet hele tiden, siden asbest er fortsatt brukes i byggematerialer. Asbest er ikke bare en trussel mot disse arbeiderne, men det også er en trussel i gamle bygninger, hvor byggevarer og gamle ovner er laget med asbest, og truer eksponering hvis en eller annen måte sprukket eller forstyrret. Asbest kan forårsake betydelige helseproblemer til et menneske om sine små fibre blir luftbårne. Gamle ovner bør kontrolleres av en profesjonell. Teknisk Forklaring og Nytten av asbest

Asbest er faktisk en kategori som inkluderer en rekke forskjellige ekstremt høy styrke fibrøse mineraler. I vitenskapelige termer, disse fibrøse mineraler inneholder ulike former for amosite, crocidolite, tremolite, aktinolitt, anthophyllite, og krysotil (serpentin). Asbestfibre er kjemisk og varmebestandig, som historisk har gjort bruk av asbest ideelt for bygging og bearbeidede varer, som byggevarer, sement produkter, og deler av bilens komponenter, for eksempel brems og clutch. Asbest er fortsatt brukes i enkelte byggevarer og bearbeidde varer fordi den fungerer som et brannhemmende.
Der asbest er funnet

asbest skremmer som oppstår i gamle bygninger shouldn 't komme som en overraskelse for de ombordværende. På grunn av sin lange historie i byggematerialer, er asbest i materialer og grunnlaget for mange eldre bygninger, særlig de bygget før 1960. Dessuten er stoffet fortsatt brukes i dag for brannbeskyttelse og isolasjon, men det er ikke til stede i farlig slik det var før det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) funnet det en høy risiko helsefare og søkte streng regulering. I 1989 lanserte EPA en oppsummering av asbestholdige materialer, og funnet asbest finnes i et bredt spekter av rørledninger, gulv tilings, bildeler, bygge grunnmuren, og takmaterialer. Mange er usikre på om asbest tilstedeværelse i deres hjem, og EPA råder at boliger skal inspiseres av en profesjonell.
Faren for en gammel ovn

Det er fornuftig at asbest ble brukt i produksjonen av mange gamle ovner, da asbest fungerer som en brannhemmer. Så lenge produsert gode forblir helt intakt og uforstyrret, ikke asbest ikke utgjøre en trussel. Men det er ingenting som noen gang kan garantere at et produkt eller en konstruksjon vil forbli intakt og ikke utsettes for forstyrrelser eller skade. Noen asbest-laget objekt - det være seg en hel bygning eller ett tak shingel eller en gammel ovn - som er punktert eller skadet i det hele tatt gjør stoffet luften. Hvis den gamle ovnen skulle sprekke eller brekke, ville asbest jord blir mikroskopiske skyer som fyller luften, vanligvis usynlig for det blotte øye, og utsatte mennesker kan få alvorlige helsemessige forhold.
Helsetrusler

Den skumle delen av asbest eksponering er at dens virkninger kan ta år å materialisere seg i kroppen. Eksponering for asbest skaper en farlig høy risiko for lungesykdom. Sjansene for lider av asbest-indusert lungesykdom vokse med eksponering. Resultatet kan være dødelig, selv om symptomene på sykdommen ikke forekommer før langt etter eksponeringen. Asbest forårsaker tre viktigste lungesykdommer: lungekreft, asbestose og mesothelioma, en sjelden form for kreft. Disse sykdommene er potensielt dødelig, og asbestose har ingen kur.
Tegn og symptomer på eksponering

Symptomer på lunge sykdom inkluderer en endring i pustemønster, pustevansker, en tungpustethet og sprakende lyd under innånding, en vedvarende hoste, en stadig mer hes stemme, kortpustethet, og brystsmerter. Alle som mistenker eller er sikker på at han eller hun har vært utsatt for asbest bør umiddelbart oppsøke lege, etterfulgt av en lunge spesialist.
Advarsel

Test gamle ovner for asbest tilstedeværelse. Asbest eksperter, som er dyktige fagfolk med spesiell opplæring for farlige materialer testing, er de eneste som er kvalifisert til å gjøre fastsetting av asbest eksistens. The National Institute for Standards and Technology (NIST) tilbyr en liste over asbest inspektører og laboratorier for å teste for asbest i gamle ovner, eller noen annen mistenkt sted eller objekt. Nå NIST på (301) 975-4016. EPA er en god kilde til rikelig, strøm, og grundig informasjon om asbest.

helse

· Over tre Shopping tips når du kjøper blodsukkermåler 
· Botemidler for leddgikt 
· Kalsium Fakta 
· Hvis du er gravid bør du sette en Perm eller Relaxer i håret ditt? 
· Vanlige barnesykdommer 
· Generisk Lipitor For Forebygge Hjertesykdommer 
· Hvordan kjøpe en LED-lampe for SAD 
· Sjøgrens syndrom og generell anestesi 
· Saw Palmetto Hårtap Behandling 
· Slik finner du ut Social Security uføretrygd