Hvordan identifisere en nakkeskade

Nakkeskader er en av de mest alvorlige typer skader som kan oppstå, da de kan føre til lammelser, fysisk og psykisk funksjonshemming og død. Hvis du er tilstede på åstedet for en ulykke, kan det hende du trenger å vite om noen har en nakkeskade, slik at du kan unngå å flytte dem feilaktig og ytterligere skade personen. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere en nakkeskade. Instruksjoner
Hvordan identifisere en nakkeskade
en

Survey åstedet for ulykken. Sjekk for å se hvordan den skadde personen er plassert. Hvis han eller hun ligger med nakken vridd på en merkelig vinkel eller hvis offeret ser ut til å ha landet på hans eller hennes hode, og deretter en nakkeskade er mer sannsynlig å ha skjedd.
2

Spørsmål offeret, men ikke røre eller flytte dem. Be offeret hva som skjedde. Minn dem om ikke å bevege seg. De vil kunne fortelle deg mer om skaden ved å beskrive ulykken. Hvis de treffer hodet på noen måte, ikke flytte dem og ikke be dem om å flytte.
3

Spør om pain.Ask offeret det som gjør vondt, men minne dem om ikke å vise deg siden det vil innebære flytting. Nakkeskader er ledsaget av kontinuerlig, vedvarende og alvorlig nakkesmerter. Dessuten kan ofre smerter nedover armene og beina. I svært alvorlige tilfeller kan de føle seg nummen i hele eller deler av kroppen sin.
4

Vent til profesjonell hjelp. Holde offeret rolig mens hjelpen kommer. Ikke forsøk å flytte offeret selv eller oppfordre offeret til å teste ulike lemmer eller stige. Når profesjonelle første reaksjoner som brannmennene eller akuttmedisinske arbeidere ankommer, vil de være i stand til å transportere offeret med riktig utstyr for å hindre ytterligere skade.

helse

· Juice fasting for vekttap 
· Slik holder Cool Under en Summertime Graviditet 
· Hematologi & Lymphoma
· Er nevropati Regnes Svekkende? 
· Litauiske Folk rettsmidler 
· Cold-FX Instruksjoner 
· Hvordan er Thai massasje gjort? 
· Hvordan behandle en Mørbanket Fingerneglen 
· Minor Blue Dragon kinesiske urter 
· Skjulte årsakene til kronisk bihulebetennelse