Vanlig førstehjelp Fakta

Førstehjelp er akutt behandling gis til pasienten før medisinsk personell ankommer. Det kan være alt fra å gi munn til munn-metoden til å sette og ispose på en hoven ankel. I alle førstehjelp situasjonen leverandør må forbli rolig vurdere nødssituasjon for å ta den riktige formen for handling. Ring 911

Ring 911. Det første skrittet for enhver førstehjelp behandling bør ringe nødetatene helsepersonell og informere dem om situasjonen. Da førstehjelp leverandøren kan slå til offeret for å vurdere og stabilisere situasjonen.
Hjerte-lungeredning (HLR)

Sjekk offeret for bevissthet. Hvis offeret ikke er bevisst sjekk for luftveisobstruksjon og gi munn til munn-metoden. Hvis nødvendig, og dersom førstehjelp administrator har nødvendig opplæring hjerte-lungeredning (HLR) kan gis.
Ikke Flytt Victim

En alvorlig skadd person må aldri flyttet fra sin stilling. Dette er for å sikre eventuelle indre skader ikke gjort verre. Den uskadde person bør alltid sjekke offeret til å sikre at han puster og deretter må ta vare på noen synlige skader.
Medisinering

Aldri gi pasienten noen medisiner. Den grunnleggende handlingen noen førstehjelp behandling trengs er å kontrollere situasjonen og sikre at det ikke er noe skjebnesvangert galt med den skadde personen. Noen åpne sår må bindes via en tourniquet og førstehjelp leverandøren skal bare sørge for offeret er stabil. Medisinering og enhver annen form for hjelp bør gis av kvalifisert medisinsk personell for å sikre at det ikke er interaksjoner med noen sykdom eller skade offeret kan ha.
Informasjon

Få alle den informasjon som mulig. Uavhengig av situasjonen, hvis du har en penn og papir hendig be offeret hennes navn, adresse og telefonnummer, slik at når de medisinsk personell ankommer kan gi dem den informasjonen. Jo mer informasjon de medisinske personell har de bedre og raskere behandling som kan gis.
Sår og blødning

første prioritet i situasjoner hvor det er et åpent sår er for å stoppe blødningen. Ta en ren bandasje fra et førstehjelpsskrin eller ren klut tilgjengelig og sette den på plass over såret. Bandasjen bør holdes på plass eller gjort tykkere avhengig av hvor ille såret er.
Beskytt deg selv

farlige eller ustabile situasjoner som brann og gasslekkasjer, de første skritt bør være å ta vare på deg selv. Sørg for at det ikke er noen trussel for deg og deretter ta seg av eventuelle ofre. Sikre uskadde partiet forblir rolig og samlet bidrar til situasjonen som skal kontrolleres raskere. Hvis offeret har et åpent sår alltid sikre at du desinfisere hendene og deretter administrere behandling. Hansker bør være på hvis du har tilgang til dem. For beinbrudd offeret bør immobilisert til utrykningspersonell kommer på scenen.

helse

· Thyroid Disorders og Hjerte Risiko 
· Hva er en Kjemoterapi Port? 
· Er Frozen Fruit sunt? 
· OSHA Sikkerhetstips for Outdoor Arbeidere i Extreme Heat 
· Hvordan bruke Ginger å behandle dårlig 
· Hva er Ambien CR? 
· Hvordan forstå en helsetrygdkort 
· Looking At The Common Palliativ operasjoner for Mesothelioma 
· Komme The Perfect Tummy Tuck I Beverly Hills And San Francisco 
· Homøopatiske måter å stoppe ringing i øret