Fakta om å drikke alkohol etter å ha Gastric Bypass

Gastric Bypass kirurgi er en prosedyre der leger omgå magen og lage en pose som endrer anatomien i fordøyelsessystemet. Den brukes først og fremst hos personer som har alvorlige fedme problemer for å hjelpe dem ned i vekt. Prosedyren er en alvorlig og krever en pasient å være forsiktig om mange ting i løpet av utvinning perioden. En av disse tingene er alkoholforbruket. Ikke drikk for en stund

Leger som utfører gastric bypass kirurgi har strenge råd om å drikke alkohol etter operasjonen. De fleste er enige om at en gastric bypass pasienten ikke skal ha alkohol i minst seks måneder etter operasjonen. Noen leger anbefaler at pasienter holde seg borte fra alkohol i minst et år. Fra et kirurgisk synspunkt, kan eliminere alkohol hjelpemidler i helbredelsesprosessen, som å innføre alkohol til det nye miljøet forårsake mage irritasjon og sår.
Beseiret formålet

I mange måter, leger sier at inntak av alkohol Tap hensikten med operasjonen. One, staver Dr. Julie Ellner av Ellner Bariatric i San Diego, California, ut hvorfor. Alkohol omdannes lett til blodsukker som kan forsinke en pasients vekttap og kan føre til noe som kalles dumping syndrom, som er når maten er tømt inn i tynntarmen for tidlig og kan forårsake oppkast eller diaré. Alkoholholdige drikker heller ikke omfatte mye ernæringsmessig verdi.
Komme Drunk Raskere

Fordi magen posen opprettet i kirurgi er mye mindre enn en normal mage kan pasienter ha en tendens til å bli inebriated raskere enn normale mennesker. For eksempel sier Dr. Ellner at en gastric bypass pasienten kan absorbere alkohol fire ganger raskere enn en ikke-gastric bypass pasienten. Av den grunn anbefaler hun ikke drikker og kjører opp til 24 timer etter inntak av alkoholholdig drikke etter operasjonen.
Overføre Addiction

Bruken av gastric bypass kirurgi er vanligvis for de som har alvorlige fedme problemer og i noen tilfeller, folk som er avhengige av mat. Mens kirurgi typisk hjelper pasienter med det problemet, kan de overføre deres avhengighet til en annen last. En studie fant at denne avhengigheten transfer kan oppstå hos opptil 25 prosent av gastrisk bypass pasienter som hadde tidligere avhengighet til mat. Noen ganger at avhengighet kan overføres til alkohol.
Hvis du drikker

Skulle du bestemmer deg for å begynne å drikke etter operasjonen, leger anbefaler at du først vente riktig utvinning tid. Når du gjenopptar drikker alkohol, leger sier at du bør drikke bare i sjeldne tilfeller, og du bør drikke i små mengder for å unngå rask beruselse, dumping syndrom og andre potensielle problemer.

helse

· Langsiktig mål for Kyphosis 
· To måter å hjelpe i Hydration Process of Herding Concrete
· Effektive Rat kontroll metoder 
· Ulike bruksområder for Lactobacillus 
· Epidural smertelindring 
· Opium Effect på Fetus 
· Hvordan behandle en urinveisinfeksjon med urter 
· Atferdsmodifisering Prinsipper og prosedyrer 
· Tips til et stort vekttap Workout Rutine 
· Slik Cure Pityriasis rosea