Kan du få brystimplantater når du har Forkalkning?

Bryst forkalkninger er mikroskopiske kalkavleiringer som oppstår i brystvevet. De fleste kvinner kan ikke føle eller se dem med det blotte øye. Det er to typer av forkalkning, ett som typisk er godartet, og den kunne være en indikasjon på cancer. Selv om implantater er ansett som trygt for kvinner med forkalkninger, bør de være klar over at implantatene kan gjøre mammografi vanskelig å lese riktig. Forkalkninger

Forkalkning er kalsium bygge-ups som danner klumper eller svulster i brystvevet. De vises på mammografi, vanligvis som hvite massene. Rundt 80 prosent av forkalkninger er godartet, noe som betyr at de ikke er kreft, og trenger som regel ikke en biopsi. Legen kan bestemme din beste løpet av handlingen hvis en forkalkning vises på en mammogram. Bryst forkalkninger er kategorisert i to klasser:. Macrocalcifications og microcalcifications
Macrocalcifications

Macrocalcifications er vanligvis et resultat av en tidligere skade eller traumer til brystet, inkludert betennelse og hevelse eller aldring av arteries inne i brystvevet. De er vanligvis godartede svulster. Omtrent 50 prosent av kvinnene i USA 50 år og over erfaring macrocalcifications i brystene, og 10 prosent av kvinner under 50 år gjør.

Microcalcifications

microcalcifications er ikke et resultat av tidligere traumer eller skader på bryst, de vanligvis oppstår i celler som endrer på en rask tempo. Som celler deler seg, de noen ganger etterlate en rest, som vises på mammografi som microcalcifications. De kunne være en indikasjon kreft dersom de er uregelmessig formet. De bør undersøkes av legen din umiddelbart.
Brystimplantater og forkalkninger

Teknisk, får brystforstørrelse regnes som trygt selv om du har brystkreft forkalkninger. Imidlertid kan både silikongel og saltvann implantater gjøre mammografi mer vanskelig å lese. Implantatet hindrer en fullstendig visning av brystvev, som kan gjøre det vanskelig for leger og spesialister til å nøyaktig lese en mammogram. Pasienter vurderer brystforstørrelse bør være klar over at dette kan forsinke påvisning av kreft i noen tilfeller. En University of Maryland studie ved Institutt for radiologi rapportert at om lag 28 prosent av krefttilfellene ikke ville være synlig på en mammogram hos kvinner med brystimplantater.
P Hvis du vurderer å ha brystene forstørret, bør du vurdere din familie historie og se om noen kvinner har opplevd kreft forkalkninger.
kapsellignende forkalkninger

Brystimplantat også kan forårsake kapsellignende forkalkninger, som er kalsium bygge-ups som oppstår på eller rundt bryst implantater. En oktober 1998 artikkel publisert i "The Annals of Plastic Surgery" med tittelen "Kapselkontraksjon Forkalkning Associated med silikon brystimplantat: Forekomst, Determinanter, og karakterisering" uttalte at under en klinisk studie gjennomført 1981-1996, 64 av 404 pasienter med silikon gel bryst implantater utviklet kapsellignende forkalkninger. Av de 64 kapsellignende forkalkninger, dukket 62 som hvit-grå plakk på en mammogram.

Disse typer forkalkninger er vanligvis ikke-kreft, men pasienter bør være oppmerksomme på at implantatene kan føre dem til å utvikle seg innenfor brystvevet.

helse

· Forstå hvordan makuladegenerasjon påvirker Vision 
· Hvordan beregne Body Mass Index med osteoporose 
· Hvordan bli kvitt flått som har gravde Under the Skin 
· Hva gjør du for trakk muskler i korsryggen 
· Om Abscessed Teeth 
· Slik unngår du at Folliculitis 
· Viktigheten av å ha en aktiv livsstil 
· Hvordan diagnostisere Baby Bottle Syndrome 
· Om Iridology Charts 
· Ting å gjøre for å forebygge rynker