Hvordan Debatt Fordeler og ulemper ved en Hysterectomy

hysterektomier er den vanligste kirurgi utført i USA, langt mer enn i noe annet land. I det siste, var det få alternativer tilgjengelig eller tilbys til kvinner vurderer hysterektomi, og det har blitt en politisk sak. Enhver kvinne vurderer en hysterektomi bør nøye veie sine fordeler og ulemper. Instruksjoner
Pros
en

Opplev tryggheten som resultater fra aldri å måtte bekymre seg for å bli gravid igjen.
2

Reduser kraftig din risiko for å få livmor, cervical eller eggstokkreft. For kvinner som har en familie predisposisjon for disse kreftformene, kan en hysterektomi ende konstant bekymring om denne sykdommen.
3

Få lindring fra medisinske problemer som, mens ikke livstruende, kan være elendig å holde ut slik som endometriose, livmor fibroids og usedvanlig tunge perioder. En hysterektomi kan redde deg fra år med å prøve mindre radikal, men også mindre effektive behandlinger.
4

Forbedre ditt sexliv ved å være fri for smerter ofte forbundet med medisinske problemer kurert gjennom hysterektomi.

Cons
5

Tenk at du aldri vil være i stand til å få barn igjen. For kvinner som ennå ikke har nådd overgangsalderen, kan tap av evnen til å få barn at de føler seg som om de ikke lenger er en "ekte" kvinne.
6

Tillat at du kan oppleve et tap av seksuell lyst eller vansker med å oppnå orgasme. Selv om hormonbehandlinger kan hjelpe med begjær, uteruskontraksjonene spille en rolle i orgasme, og dennes fravær kan ikke bli kompensert for.
7

Worry om urininkontinens, noe som kan skje når nervene betjener blæren blir ødelagt ved et uhell under en hysterektomi. Du kan få en viss kontroll ved å gjøre Kegel øvelser eller ved å ha en delsum hysterektomi, som etterlater livmorhalsen på plass.
8

veie risikoen for østrogenbehandling (ERT), som vil være nødvendig for å hindre osteoporose eller hjertesykdom, men som kan bidra til andre helseproblemer, samt en følelse av å ikke være "helt rett". Kvinner som nekter ERT vil gå inn menopause.

helse

· Slik håndterer Vekt 
· Testing for lav funksjon i skjoldbruskkjertelen 
· Den riktige måten å spise en hel Lobster
· Om Gastritt 
· Personlig Trening og fitness i Los Angeles 
· Sinus Rub rettsmidler 
· Hvordan bli kvitt fotsopp med hvitløksfedd 
· Hva er den beste måten å finne den beste Chiropractic Scottsdale AZ Profession…
· Krav til en Medicaid Application 
· Hvordan få medisinsk forsikring å betale for Lap-Band