PET scan Komplikasjoner

positron emisjons-tomografi (PET)-skanning er en medisinsk prosedyre hovedsakelig brukt til å detektere kreft, så vel som for å spore og evaluere progresjon av kreft. Fremgangsmåten er også brukt ved vurdering av kardiovaskulære og nevrologiske sykdommer, i henhold til den bedre helse-kanal nettside. MedlinePlus leksikon definerer en PET scan som en "tenkelig test som benytter radioaktive stoffer for å se etter sykdom i kroppen ... [av] viser [ing] hvordan organer og vev fungerer." Ifølge Better Health Channel, er PET skanner anses å være trygge, som de utsetter pasienter til relativt lave mengder stråling. Men som med alle tester gjort i den medisinske verden, det er mulige risikoer og komplikasjoner i forbindelse med inngrepet. Allergiske reaksjoner

Selv om det er sjelden, ifølge MedlinePlus, kan allergiske reaksjoner skje hos noen pasienter. Pasienter kan være allergisk mot de radioaktive stoffer som injiseres inn i kroppen sin. MedlinePlus sier at de som er allergiske kan oppleve "smerte, rødhet eller hevelse" i området der kjemikaliene ble injisert.
P Det er viktig at du informerer legen din, før prosedyren, om eventuelle allergier du kan ha, for å unngå en komplikasjon som dette.
Komplikasjoner i gravide og ammende kvinner

Selv om PET-skanner utsette kroppen for lave doser av radioaktive stoffer og er generelt trygt å bruke i voksne, advarer MedlinePlus at strålingen potensielt kan skade fosteret inne i moren, som den ufødte er mer følsomme for stråling enn voksne. I tillegg RadiologyInfo sier at hvis en mor ammer, er det mulig for radioaktivt materiale for å overføre fra morens kropp i morsmelk.

Før du går inn for en PET scan, er det viktig å fortelle medisinsk personell hvis du tror du kan være gravid, eller hvis du er for tiden ammer.

Komplikasjoner i Diabetikere

Ifølge RadiologyInfo, kan komplikasjoner oppstå hos pasienter med diabetes , spesielt de som har spist rett før prosedyren. Spising kaster av blodsukker og insulin-nivå, og negativt påvirker fordelingen av de radioaktive stoffer benyttet til å påvise aktivitet i vev og organer. Dette kan gi falske testresultater for pasienten.
P Hvis du er diabetiker, må du informere legen din. Du vil bli gitt spesielle instruksjoner om hvordan man skal forberede seg PET scan.
Komplikasjoner For folk som har angst problemer

grunn av den smale fysiske utformingen av PET skanneren, kan folk som har angst problemer eller har en historie med klaustrofobi oppleve ubehag, ifølge Dr. Rosalyn Carson-DeWitt av legene i USC i hennes PET /CT Scan artikkelen.

Dr. Carson-DeWitt råder de som har angst problemer å fortelle det medisinske personalet om dem. For å hjelpe deg med dine symptomer, kan du bli bedt om å ta en beroligende før prosedyren.

helse

· Hvordan behandle Innlegg nasal drypp hos barn 
· Hvordan lage en Arm Sling 
· Klar væske Diet klargjør for bariatric kirurgi 
· Diet Måltider-Eating Right er en så viktig når du ønsker å kaste de ekstra …
· Hvordan å miste vekt på Atkins Program 
· Forskjellen mellom alkoholisme og alkoholmisbruk 
· Frykt eliminert i odontologiske Portrait Med Pain Management 
· Menopause hjelp for menn 
· Painkiller-Induced Pain 
· Grunner for giftige alger