Hvordan lage Brown konditorfarge til Cover Bleach Stains

Bleach er en nyttig husholdning renere, men det kan etterlate skjemmende hvite flekker på husholdningenes tekstiler. Hvis du ved et uhell skade sengetøy eller boligtekstiler med blekemiddel, kan du lage brun konditorfarge å dekke bleke flekker. Hjemmelaget brun konditorfarge har fargestoffer som kan misfarge og blø inn i stoffene, så det er best å ta samleobjekter og antikviteter til en profesjonell for restaurering. Har Spark dette en ide?
Cocoa

Kok en kopp vann og rør en teskje av varm kakao blanding eller kakao bakepulver i koppen med varmt vann. Legg to dråper av den brune væsken på en hvit klut eller hvitt papir håndkle med en teskje eller en pipette. La de våte flekker å spre og tørke før du undersøker farge. Hvis den brune kakao fargen er for lys til å dekke blekemiddel spot, gjenta prosessen og legge til en annen teskje kakao til kokt vann. Hvis den brune konditorfarge er for mørkt, redusere mengden av kakao.
Coffee

Lag en kopp kaffe i en kaffekanne eller forberede en umiddelbar kopp kaffe . Place to dråper kaffe på en hvit klut eller hvitt papir håndkle og avgjøre om den brune konditorfarge matcher stoffet rundt dine blekemiddel flekker. Fortynne kaffe med vann hvis fargen er for mørk eller lage en sterkere kopp kaffe hvis den opprinnelige cup er for svak. Unngå å legge melk eller fløte til kaffen for å lysne fargen.
Chili Powder

Tilsett 1/2 ts chilipulver til en kopp kokende vann . Rør blandingen å sørge for at chili pulver oppløses helt. Plasser to dråper av brun væske farge med en pipette på en hvit klut. La dråpene tørke helt og undersøke fargen for et stoff kamp. Hvis du trenger å dekke bleke flekker på en rødbrun eller dyp rødbrun stoff overflate, er chili pulverlakkering sannsynligvis det beste alternativet.
Caramel

Test karamell sirup eller smeltet karamell på en hvit klut eller papir håndkle for å se om fargen matcher den skadede stoff. Bruk fingeren eller en bomullspinne for å spre karamell på den hvite klut eller tørkepapir. Siden karamell har en tykkere konsistens enn brun væske konditorfarge, kan du oppleve at det er for klissete for din blekemiddel-farget stoff. Karamell stivner når det tørker, slik at det kan dekke et blekemiddel flekk på en stiv stoff som tepper eller møbeltrekk, men det vil ikke fungere godt på myke fleksible tekstiler.

mat

· Makroner og deres Sunn Påvirker 
· Når Betyr Lemon Basil Flower? 
· 5 Hjem rettsmidler for å kurere dårlig ånde 
· Helsekost God Drikkevarer 
· Ny lov gjør Drug Rehab et bedre valg enn Doctor-Shopping I Tennessee 
· Cooking for et publikum Hvordan å gjøre det mindre stressende 
· Petit Verdot Forfall hell i Temecula CA Valley Vinprodusenter 
· Fire ulike skoler kinesisk Cooking 
· Best makaroni og ost Oppskrift: Topp 10 Mac og ost Retter å tjene 
· Kaffe Kopper: The Best Coffee Mug å passe din smak