Hvordan Design Root Cellars

Root kjellere butikken grønnsaker og frukt ved å holde produsere kjølig om sommeren og i over-minusgrader om vinteren. Tradisjonelt root kjellere var underjordiske vedlegg som ligger i nærheten av huset. I dag root kjellere er også konstruert i huset kjellere. Hyller linje veggene av rot kjellere å tillate tilstrekkelig ventilasjon for lagring av råvarer. Et inntak ventil eller et rør tillater frisk luft å gå inn i roten kjelleren og en eksos ventil eller et rør utgivelser luft fra kjelleren. Den ideelle rot kjelleren er kaldt, mørkt og fuktig. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
kjeller eller garasje
Sheets av kryssfiner
2 "av 4" boards
skruer eller spiker
Isolasjon
dørhengslene
Dørhåndtak < br> Vents eller vent rør med dekker
Screening
Hyller
termometer
psychrometer eller en annen enhet for å anslå fuktighet
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke kjelleren og finne en passende hjørne for root kjelleren. Utform kjelleren for å passe inn i et område av kjelleren med et vindu. Det er lettere å installere ventilene i et vindu enn gjennom kjellervegger. Hvis mulig, få en nordlig eksponering for en vegg for å holde kjelleren kjøligere. En vegger av området i kjelleren om 8-by-8 fot butikker frukt og grønnsaker for en gjennomsnittlig familie. Uten en vegger av området, er de fleste kjellere altfor varmt til å lagre frukt og grønnsaker vellykket. Hvis en kjeller ikke er tilgjengelig, bør du vurdere å installere root kjelleren i hjørnet av en garasje.
2

Installer ark av 4-by-8 fot 3/8 tommer eller tykkere kryssfiner til veggene i et kjeller med en 8-fots taket. Bruk 2-by-4 tommers plater for å støtte kryssfiner. Bruk et ark med kryssfiner å kutte en 7-fots med 32-tommer eller større dør. Isolere veggene, døren og taket. Legg hengsler og et håndtak for å åpne og lukke døren. Tegl og betong blokker kan tjene som en erstatning for kryssfiner i veggene.
3

Fjern glasset fra vinduet og erstatte med kryssfiner. Plasser en eksosrøret eller ventil i toppen av vinduet. Installer et inntak rør eller ventiler nær bunnen av vinduet. Plasser skjermene over åpningene for å holde insekter og gnagere. Installerer dekker over ventilene eller rør for å åpne og lukke dem.
4

Bygg eller installere hyller noen få inches bort fra veggene for å tillate luftsirkulasjon. La egnet plass mellom hyllene for å stable produsere beholdere. Hvis gulvet er fuktig, bør du vurdere å installere en kompositt dekk materiale. Åpne ventilene i løpet av høsten slik at kald luft komme inn og varm luft slippe ut. Lukk ventilene i løpet av vinteren for å felle varmere luft.
5

Bestem temperaturen og fuktigheten av roten kjelleren regelmessig. En temperatur på 33-40 grader Fahrenheit med en luftfuktighet på 80 til 95 prosent er ideell for mange frukter og grønnsaker. Juster ventilasjon eller isolasjonen for å endre temperaturen. Temperaturen er vanligvis ikke ensartet i hele roten kjelleren. Noen grønnsaker foretrekker varmere temperaturer i den øverste delen av kjelleren.

helse

· Mat Addicts Anonymous Vekttap gjennomgang 
· Acne - Behandling 
· Hva er en Offset minne? 
· Sunt hjerte Frokost Foods
· Hvordan Antioksidanter kan hjelpe barn med autisme 
· Anbefalt Vel Sjekker for Babies
· En kraftig naturlig metode for å lindre og helbrede astma 
· Hva gjør du under et astmaanfall 
· Cure Hemorroider Naturligvis behandle hemorroider med ingefær, olivenolje og sp…
· Candida Overgrowth Symptomer - Hva du ikke vet kan drepe deg