Oljer for aromatiske Parfymer

Parfyme er laget med en blanding av aromatiske og eteriske oljer. Hver oppskrift for aromatisk olje er forskjellig og besitter forskjellige base notater og undertoner. Det er hundrevis av duft oljer, både produsert og avledet fra planter, som er tilgjengelige for parfyme gjør. Lavendel

Essential olje av lavendel er ofte brukt i både menn og kvinner dufter på grunn av sin duft og kamfer-lignende kvaliteter. Det er avledet fra lavendel anlegget, som er en vakker og svært velduftende urt med lyse lilla blomster. Det er vanligvis brukes i aromaterapi produkter for massasje og duftlys.
Jasmine

Essential olje av jasmin er en svært duftende duft utledet fra Jasmine blomst. Det blir ofte brukt som base notat i kvinners parfyme på grunn av sin sterke duft. To eller tre dråper er egentlig alt som trengs for en seks-unse flaske parfyme, hvis det er blandet med andre aromatiske oljer.
Allspice

Allspice olje er destillert fra bær og blader av pimento anlegg og er et populært utgangspunkt duft i menns parfymer og badeprodukter. Den besitter en sterk, krydret duft med jordnære undertoner som passer godt i etterbarberingsvann og barbering geleer.
Blue Cypress

Blå sypress eterisk olje har en søt og frisk duft som er ideell for maskuline cologne og dusj produkter. Duften produsert av denne aromatiske oljen er sterk og krydret nok for menn, men lys og luftig slik som å ikke være nedlatende.
Basil

Essential olje av basilikum brukes i parfymer for sin jordnære duft. Basilikum gjør en stor medium tone i parfymer og brukes i parfymer for både menn og kvinner.
Sandalwood

Sandalwood er elsket for sin woody og floral duft, og dens evne til å være et unisex duft. Det er en flott base notat og brukes i parfymer, røkelse og andre produkter.

helse

· Hvordan søke om Medicare Forsikring 
· Effektiv Hjem Rettsmidler som gir Easy Relief Fra tannpine 
· Head On Kollisjon Gir alvorlig Spinal Injury 
· Hjem rettsmidler for Spider Midd 
· Mind Your Meditasjon 
· Hva mangel forårsaker Migrene 
· Sikkerhet for Prednisolon Tatt med Diverticulitis
· Hvordan spise for bedre hud 
· Naturlig behandling for type 2 diabetes hos barn 
· Plastflaske Advarsel, og Fare