Om Refleksologi for Hands & Feet

Refleksologi er en type karosseri med vekslende press på bestemte punkter i hender og føtter for å stimulere områder i ulike deler av kroppen. Historie
p Det er dokumentert at ulike kulturer i Egypt og Kina brukte former for refleksologi mer enn 4000 år siden.
Egenskaper

hånd og fot refleks poeng representerer et speilbilde av kroppens organer og kjertler . Tær og fingre tilsvarer hodet regionen , mens anklene og håndleddene matche bekken-området .

Funksjon

Sertifiserte reflexologists bruke refleksologi som en komplementær helse verktøy vanligvis i en helse spa eller velværesenteret. Refleksologi er brukt for å øke blodsirkulasjonen , redusere stress, indusere avslapning , og redusere smerte .
Hensyn

En sertifisert refleksolog ikke diagnostisere ikke eller behandle noen sykdom . Forbedring i funksjon av organer og kjertler er målet for en refleksologi økten .
Fakta

Sessions varer vanligvis 30 til 60 minutter, og det mest populære området jobbet på er føttene. Selv om mange mennesker tror refleksologi er en form for massasje , gjør den amerikanske Refleksologi Certification Board ikke . Det anser refleksologi en kunst og en vitenskap .

helse

· Hvordan Hvil Etter en hjernerystelse 
· Mugg på tepper 
· Raskere Six Pack Abs Secrets 
· Informasjon om hvordan Røyking Stiller et dårlig eksempel for andre 
· Hormonbehandling Still Good for overgangsalder? 
· Full-Fluid Diets
· Naturlig behandling tips For Tinnitus Pasienter 
· 10 Items En kvinne må ha i garderoben hennes 
· Slik håndterer du økt appetitt 
· Bekkenbunnstrening å gjøre etter en Hysterectomy