Symptomer på blodpropp i armen

Blodpropp kan stamme fra nesten hvilken som helst del av kroppen. De vil reise gjennom blodstrømmen til de blir sittende fast i en arterie eller vene. Når en blodpropp finner veien til armen din, vil det være flere fysiske symptomer som du vil legge merke til umiddelbart --- det er viktig å søke legehjelp så snart du har mistanke om en blodpropp har dannet i armen. Trombose
p Det er mange forskjellige typer av blodpropp som kan utvikle seg i arteriene og venene i armen. En type av levrings som utvikles i de dypere vev av armen er kjent som en dyp venetrombose, DVT eller. Slike klumper kan forårsake svelling og en rødhet på huden sammen med en stor del av smerte. Det kan også være en varmende følelse i armen. I noen tilfeller kan deler av en dyp vene blodpropp i armen skille fra de viktigste blodpropp og havner i lungene.
Embolism

En arteriell emboli er en Clot som starter i en del av kroppen, men vinder opp clotting arteriene i en annen del av kroppen. Når en arteriell emboli vind opp i en arterie av armen, kan det resultere i armen følelsen svak, huden blir misfarget, en kald følelse i fingrene eller hele hånden og mulig tap av bevegelse i hele armen.

Muscle Symptomer

Når en blodpropp former i armen, kan det noen ganger føre til symptomer i armmusklene. Blodpropp i armen kan føre til muskelkramper eller en merkbar svakhet i arm muskler. Musklene i en arm påvirket av en blodpropp kan begynne å prikke;. Dette kan til slutt føre til fullstendig nummenhet i arm
Progressive Symptomer
p Hvis tidlige symptomer på en gå blodpropp i armen ubehandlet, da de sannsynligvis vil føre til mer merkbare og smertefulle symptomer. Noen mer progressive symptomer på blodpropp i armen inkludere blemmer begynner å danne på huden, lesjoner kjent som huden sår og død hud som vil forlate store sorte flekker på armen. Etter en stund, kan huden også begynne å kaste.
Effects

Når symptomene på blodpropp begynne å vise på overflaten av armen, eller smerte og andre følelser assosiert med en blodpropp er filt, er det viktig å få medial straks. En blodpropp grenser, eller eliminerer, strømmen av blod til armen vev og vev ikke kan overleve lenge uten oksygenanrikede blod. Enhver vev som dør som følge av en blodpropp vil ikke reparere seg selv, så det er viktig å få en blodpropp sett på så snart du mistenker man kan eksistere.

helse

· Hva er generisk Xanax? 
· Hvordan kontrollere en Ulcerøs kolitt flareup 
· Hot Tub relaterte sykdommer 
· Hva er bivirkningene av å ta Lyrica? 
· Hjelp til Stop Domestic Violence 
· Giften planter Native til Ohio 
· Giftige & Venomous marine dyr 
· Hvordan å regulere blodsukker hos menn 
· Pallidum Life Cycle 
· Hvordan bruke Ortho Evra