Giftige & Venomous marine dyr

Oceans og hav inneholder utallige fantastiske skapninger og planteliv. Fra koraller og kråkeboller til fisker, haier og alt i mellom, er det mange undervannsoperasjoner severdigheter å se. Men de enorme kroppene til vann inneholder også farene for svømmere, snorklere og dykkere. En rekke giftige eller giftige sjødyr lurer i vannet, noen ganger nær fjæra og andre ganger lenger ut i havets dyp. Kontakt Irritasjon
Unngå kontakt med kråkeboller og andre giftige marine liv.

Noen ganger bare kommer i kontakt med en giftig eller giftig sjødyr er nok til å skade eller drepe en person. Jellyfish er beryktet for giften sin, og boksen maneter er en av de mest dødelige av alle. Kjent for å ha drept mennesker ved en rekke anledninger, disse skapningene har tentakler ca 5 meter lang som inneholder millioner av stikkende celler som kalles nematocysts. Portugisisk mann-of-war, hav veps, sjøanemoner, sjøpølser, stikkende koraller, krone-of-torner sjøstjerner, hydroider, Irukandji og kråkeboller er andre typer giftige eller giftige marine skapninger mennesker bør unngå.

med inntatte Giftstoffer
Ikke innta pufferfish eller annen giftig fisk.

Noen typer fisk og sjødyr er ikke ment for konsum. Andre synes greit å spise for noen mennesker (kamskjell, østers og andre skalldyr), men forårsake en allergisk reaksjon hos andre. Pufferfish er velkjente sjødyr som er giftige å spise, ofte med dødelig utgang. Pinnsvin fisk, Cowfish, boxfish, Tobies og sunfish har også gift i kroppen sin.
Injisert Giftstoffer
Noen sjødyr injisere sine giftstoffer inn i byttet sitt.

Enkelte marine skapninger er i stand til å injisere gift eller giftstoffer inn i byttet sitt --- så vel som til mennesker. Mens vakre, bør dykkere og andre svømmere unngå kontakt med kjegle skjell, som har en bemerkelsesverdig mengde gift. En geograf kjegle (Conus geographus) inneholder nok gift til å drepe rundt 700 mennesker. Andre sjødyr som kan injisere giftstoffer inkludere den blå-ringed blekksprut, rokker, steinfisk sjø slanger og en rekke giftige fisken.
Andre farlige Sea Creatures
Respekt havet og sine mange innbyggere og vær forsiktig når du utforsker undervanns miljøer.

Ikke alle farlige sjødyr bruke gift eller gift når angripe sine byttedyr. Hai, for eksempel, er en av de mest kjente sea rovdyr og angriper en rekke mennesker hvert år. Andre viktige marine rovdyr inkluderer barracuda, Moray ål, stor grouper og saltvann krokodille. Det er best å utforske ukjente farvann i selskap med en erfaren guide når det er mulig å unngå farer.

helse

· Bryst størrelse reduksjon 
· Hvordan bruke Iridology som et diagnoseverktøy 
· Remedy for en tørr nese 
· Viktigste årsakene til Daily Stress 
· Senior Care Delaware 
· Real Fakta om vekttap piller 
· Slik unngår Holiday Stress 
· Hvordan unngå Human Botfly 
· Reise Rullestoler: Hold Your Eyes On The Prize 
· Hvordan lage et kolon og Liver Cleanser