Teknologi for Deaf People

Moderne teknologi gjør det mulig for døve enkeltpersoner til å delta i alle aspekter av livet og kommunisere mer effektivt enn noensinne. Noen teknologien hjelper dem i hverdagen - for eksempel dørklokker og vekkerklokker - mens andre oppfinnelser tillate dem å kommunisere uten lyd. Telekommunikasjon Enhet for Deaf

Telekommunikasjon Enhet for Deaf (TTD ellerTeksttelefon) er egentlig en telefon skrivemaskin som gjør at døve å skrive meldinger på et tastatur og sende dem til andre via telefonlinjer.
Video telefoner

Mobile ASL (American Sign Language) gir døve enkeltpersoner til å kommunisere med tegnspråk ved hjelp av mobiltelefoner som har video.

med Vekkerklokker

Deaf vekkerklokker inkluderer strobelys og /eller seng og pute vibratorer som våkner opp en døv person uten hørbar pipelyd av en vekkerklokke.

Doorbells og brannalarm

Doorbells og brannalarmer for døve funksjonen blinkende lys som et alternativ til auditiv alarmer.
bilder Teksting

Spesialtekst tillater døve enkeltpersoner å se på TV og filmer med undertekster, mens sanntid captioning - som viser talte ord på en skjerm som de blir sagt - gir døve enkeltpersoner til å kommunisere med hørende på arbeidsmøter og lignende sammenkomster.

helse

· Acid reflux Myter 
· Hvordan behandle en kald sår eller feber blemmer 
· Hvordan bruke Super Kolon Renset 
· Behandling for periodisk Helvetesild 
· Virkningene av inhaling Moth Balls 
· Akillessene Laserasjon Behandling 
· Hvordan behandle Hallux valgus Problemer 
· Hva er motgift for Pepper Spray ? 
· Konsentrasjon øvelser for barn med ADHD 
· 800 kalorier om dagen Meal Ideer