Er Depresjon Lenket til alvorlig allergi?

Det finnes en rekke studier som tyder på det er en sammenheng mellom allergi og depresjon. Depresjon

Symptomer på depresjon inkluderer vedvarende triste tanker, manglende evne til å føle glede, og potensielle selvmordsbombere. Selvmordsraten og depresjon topp i løpet av våren og høsten.
Allergi

Allergiske reaksjoner oppstår når kroppen reagerer på en utvendig stoff som den oppfatter som trussel mot sin godt vesen. Vanlige allergier oppstå med ugress, gress, pollen, og noen typer mat. Allergiske reaksjoner også peak i løpet av våren og høsten.
Identifikasjon

The US National Institute of Health indikert i fersk undersøkelse at forverring depresjon og opptak til sykehus for behandling av depresjon all topp i løpet av våren.

Studien startet med antakelsen om at det er en sammenheng mellom allergi og depresjon relatert til dataene på de sesongmessige hendelser.
Lenker i Barn

En studie av Journal of Clinical Psychiatry fant at barn som har internalisert, depressive psykiatriske lidelser er mer sannsynlig at lider av allergi. Studien fokuserte på unge mennesker som hadde en historie med depresjon og led av allergiske lidelser, inkludert astma, høysnue, elveblest og eksem.
Expert Insight

Dr. Mauricio Infante og kolleger fra University of Wisconsin, i Journal of Clinical Psychiatry konkluderte med at allergiske lidelser kan være assosiert, spesielt med "rene" internalisert lidelser, hos barn med psykiske lidelser.
Hensyn

p Det er klinisk bevis for en sammenheng mellom depresjon og allergier. Intervensjon som omhandler begge spørsmål, særlig hvis forekomstene sammenfaller sesongmessig, kan betraktes.

helse

· Summer Safety Topics 
· Hva er The Body Mass Index Formula? 
· Norco Addiction 
· Riktig Stell av proteser 
· Abdominal hysterektomi Recovery Time 
· Ting som påvirker pulsoksymeteravlesninger 
· Hva er en delvis skulder erstatning? 
· Slik tolker en statistisk hypotese Test
· The Life Cycle of Ancylostoma Duodenale 
· Hvorfor er massasje anses å være Adult Entertainment Når de har vist helsemes…