Bivirkninger av Prevacid Solutabs

Prevacid Solutabs er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle mage og tarm sår som er forårsaket av sure oppstøt og gastroøsofageal reflukssykdom, eller gerd. Det fungerer ved å redusere hvor mye syre i magesekken produserer. Prevacid Solutabs er som regel tatt en gang om dagen, helst med et glass vann, for å helbrede esophageal skader samt lindre halsbrann og forhindre skade kommer tilbake. Magesmerter
p Hvis du utvikler alvorlige magesmerter mens du tar Prevacid Solutabs, bør du kontakte legen din umiddelbart. Dette kan tyde på at en potensielt alvorlig komplikasjon har utviklet som krever medisinsk oppfølging.
Vitamin B-12 mangel

Når den brukes over en lengre periode, kan Prevacid forårsake et vitamin B-12 mangel i sjeldne tilfeller. Denne tilstanden utvikler vanligvis hos personer som har tatt stoffet i tre år eller mer. Symptomer på en B-12 mangel omfatter nummenhet eller prikking i hender og føtter, en sår tunge og uforklarlig svakhet.

Allergiske reaksjoner

Som alle medisiner , kan en allergisk reaksjon på Prevacid forekomme i sjeldne tilfeller. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer kløe og hevelse i ansikt, tunge og svelg, pustevansker og elveblest eller utslett. I tilfelle en allergisk reaksjon, er akutt medisinsk behandling er nødvendig.
Hodepine

annen kjent bivirkning av Prevacid Solutabs er hodepine. Disse trenger ikke bety et problem, men hvis de blir plagsomme, bør de rapporteres til legen din.
Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen mennesker tar Prevacid erfaring forstoppelse eller diaré, kvalme og mild magesmerter. Ingen av disse forholdene er alvorlige, men kontakte legen hvis de blir plagsomme.

helse

· Wild Mustard Uses
· Oppsiktsvekkende fakta om røyking 
· Forholdsregler for leukemi pasienter rundt Meningitt 
· Øreverk rettsmidler og Nyttige øreverk Relief tips 
· Hva som forårsaker forkjølelsessår og hvordan kan jeg unngå en kald sår hen…
· Splinting AV TENNER 
· Hva er den mest effektive behandlingen for RA? 
· 5 HTP Kompatibilitet med gikt behandling 
· NHS Tips om Slo Depresjon 
· Slimete kolitt Symptomer