Forholdsregler for leukemi pasienter rundt Meningitt

Leukemi er en kreft som utvikler seg i cellene i benmargen. Når en person har leukemi, de hvite blodcellene - infeksjon jagerfly - at hennes beinmarg gjør er unormal og referert til som leukemiceller. Disse cellene ikke dør av, som andre celler gjør. I stedet tar de opp plassen som trengs av andre celler og svekker normal cellefunksjon, noe som gjør det vanskeligere å bekjempe infeksjoner. Også, mens behandlinger for leukemi, inkludert kjemoterapi, kan være livreddende, er en bivirkning ved behandling ofte et svekket immunsystem. Som sådan, er det viktig å iverksette tiltak for å hindre eksponering for hjernehinnebetennelse. Unngå Eksponering
p Hvis du har leukemi, er den beste måten å være trygg fra hjernehinnebetennelse å unngå kontakt med virus og bakterier som forårsaker det. Hvis noen du kjenner har hjernehinnebetennelse, vente til han er vel å besøke. Selv om noen med et sterkt immunforsvar kan motstå hjernehinnebetennelse, er noen med leukemi mindre i stand til å bekjempe den av. Noen former for hjernehinnebetennelse, som for eksempel bakteriell form som kalles pneumokokk hjernehinnebetennelse, er aggressive og ta liv svært raskt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Selv de uten underliggende forhold er sårbare for denne sykdommen, og mange tradisjonelle medisiner er ikke tilstrekkelig til å bekjempe den.
Øke immunsystem

Spør legen din om måter å øke din immunforsvarets evne til å bekjempe infeksjoner. For eksempel, avhengig av din helsetilstand, kan du være i stand til å motta vaksiner som kan beskytte deg mot visse typer hjernehinnebetennelse. Vaksiner kan også bidra til å beskytte deg mot andre sykdommer som kan bidra til utvikling av hjernehinnebetennelse. Pasienter med leukemi kan ikke gjøre gode kandidater for levende vaksiner på grunn av deres svekket immunforsvar, ifølge nettstedet medscape.com. Men mange levende vaksiner er også tilgjengelig i inaktivert skjemaet.
Vask hendene

Renslighet er viktig når du prøver å unngå sykdommer som hjernehinnebetennelse. Vask hendene ofte, etter bruk av badet og før matlaging eller spise måltider. Du kan bruke en alkohol-basert rensemiddel når du ikke har tilgang til såpe og vann. Mange av virus og bakterier som bidrar til utvikling av hjernehinnebetennelse finner veien inn i kroppen gjennom munnen, øynene og nesen. Hvis du holde hendene rene, vil de ha en tøffere jobb invadere kroppen din.
Hjelp fra kjære

verve hjelp fra sine kjære i å bo sunt. Forklar at immunforsvaret er sårbare og be dem om å vente en dag eller to for å besøke hvis de har vært syke. Be dem om å vaske hendene når de kommer inn i ditt hjem. Hvis du er innlagt på sykehus, kan de ansatte har strenge regler for å sikre at du ikke blir utsatt for hjernehinnebetennelse eller andre skadelige sykdommer. Besøkende må kanskje bruke rensemiddel eller bruk hansker før de kommer inn på rommet ditt. Avhengig av din tilstand, kan de også må bruke ansiktsmasker og kjoler å unngå å overføre bakterier til deg.

Referanser
  CDC

  • Medscape.com
      The National Cancer Institue
    Resources
      Les denne artikkelen på portugisisk
  • helse

    · Kiropraktikk og irritabel tarm syndrom 
    · Hva er prostatakreft fjerning kirurgi? 
    · Tegn og symptomer på kreft i hjernen eller Svulster 
    · Hva å gjøre for en forstuet håndleddet? 
    · Innsnevring av ryggraden 
    · Hva er årsaken til koronar hjertesykdom? 
    · Hjemmelaget Putty for hånd Exercise 
    · Transfusjon Tjenester Krav til akuttmottak 
    · Barnevakt noter for Teens 
    · Lavender Oil Healing