Bivirkninger av Glycopyrrolate

Glycopyrrolate tabletter er en antikolinerge medisiner som brukes i behandlingen av magesår hos brukere. Medikamentet virker ved å undertrykke aktiviteten av visse kjemikalier i kroppen, noe som minsker utskillelsen av magesyre. Som med de fleste medisiner, er det en rekke av bivirkninger som kan komme som et resultat av bruk. Vanlige bivirkninger
p Som nevnt, er det visse bivirkninger knyttet til bruk av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene inkluderer tåkesyn, oppblåsthet, forstoppelse, nedsatt melkeproduksjon hos kvinner, svimmelhet, tretthet, nedsatt svetting, forstørrede pupiller, tørr munn, tørr hud, kvalme, svakhet, og økt nervøsitet. Selv om disse er ansett som de mest vanlige bivirkningene forbundet med bruk glycopyrrolate, de påvirker bare et lite antall brukere.
Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en antall alvorlige bivirkninger forbundet med denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er allergisk reaksjon, elveblest, utslett, innstramming av brystet, pustevansker, diaré, hevelse i lepper og munn, forvirring, økt spenning, beslag, bankende hjerteslag, besvimelse og oppkast. Disse bivirkningene er også svært sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.
Viktig sikkerhetsinformasjon

Denne medisinen har vært kjent for å forårsake svimmelhet og døsighet i noen brukere, og det anbefales ikke å bruke noen form for maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen. Glycopyrrolate legger også til effekten av alkohol og andre beroligende midler og det anbefales ikke å bruke disse stoffene i løpet av behandlingen. Bruk denne medisinen med ekstrem forsiktighet hos eldre som bivirkningene synes sterkere hos de over 65 år.
Usage

Bruk alltid denne medisinen i henhold til legens orden og aldri i doser som overstiger det som er anbefalt på etiketten. Glycopyrrolate gis oralt i pilleform, og kan tas med eller uten mat. Hvis du glemmer en dose av medisinen, ta den neste så snart som mulig. Aldri ta to doser av stoffet samtidig som det kan føre til en overdose.
Warning
p Hvis du opplever noen av de tidligere nevnte bivirkninger, kontakt din lokale lege umiddelbart.
p Hvis en overdose er mistenkt, kontakt ditt lokale Giftinformasjonen og leder direkte til nærmeste legevakten.

Glycopyrrolate er ment for behandling av magesår og bør ikke brukes til andre medisinske problemer mindre spesifikt foreskrevet av lege.

helse

· Hva står AAMI for? 
· Hva betyr det når stortåen Goes Numb? 
· Assisted Living Vs. Personlig pleie Home 
· Begynnelsen på AIDS Epidemic
· Fordeler med Alternate Neseborene 
· Topp Fordelene med Web Marketing for medisinsk praksis 
· Astma Triggers 
· Om Herbal rettsmidler for depresjon 
· Opplever du tap av syn? 
· Daglig Blood Pressure svingninger