Hvordan finne leger som aksepterer Medicaid

Medicaid er en helseforsikring program som hjelper svært lav inntekt enkeltpersoner og familier, inkludert funksjonshemmede og mennesker med kroniske helseproblemer. Medicaid er finansiert av både statlige og føderale regjeringen. Valgbarhet varierer avhengig av staten, men hvis du kvalifiserer til ytelser i staten, har du fortsatt må finne en lege som aksepterer Medicaid i ditt område. Noen leger akseptere Medicaid året rundt, mens andre bare akseptere Medicaid til visse tider. Når du finner en lege, sette opp en konsultasjon for å finne ut om han er den rette legen å behandle deg. Center for Medicare og Medicaid Services

Besøk det amerikanske Department of Health and Human Services Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS) online søkeverktøy for å finne en lege som aksepterer Medicaid. CMS Nettstedet gir også informasjon om Medicaid som kan hjelpe deg å forstå hvordan planen fungerer, dekket tjenester og de potensielle fordelene og ulempene med Medicaid.
Medicaid.gov

Medicaid.gov er den offisielle amerikanske myndighetenes nettside for Medicaid-programmet. Ved hjelp Medicaid.gov kan hjelpe deg å finne leger som aksepterer Medicaid i staten, samt Barnas Health Insurance Program (CHIP), et program utviklet for barn fra husholdninger med litt større inntekt enn de som mottar Medicaid. Nettstedet gir også informasjon om Medicaid og CHIP valgbarhet, reseptbelagte legemidler og medisinsk gebyr fritak.
Department of Health and Human Services

Sjekk din statens Department of Helse-og omsorgsminister nettsted for å finne fastleger, tannleger og psykiske helsearbeidere som aksepterer Medicaid i ditt område. Statens Department of Health and Human Services Nettstedet kan også fortelle deg om endringer i statens program og kvalifikasjonskrav som er spesifikke for staten.
Veldedige klinikker

Veldedige klinikker hjelpe lokale innbyggere som ikke har råd privat forsikring eller ut-av-lomme kostnader. Veldedige klinikker tilbyr generell forebyggende behandling og noen tilbyr legevakt for mer alvorlige helseproblemer. Veldedige klinikker ber pasienter å betale hva de kan baseres på inntekten sin, men mange veldedige klinikker jobbe sammen med Medicaid-programmet og kostnadene kan reduseres. Medicaid aksept varierer fra klinikk, så du må spørre spesifikt om Medicaid før du besøker.
Henviste
p Hvis du har venner, familie eller kolleger som har en lege som aksepterer Medicaid, be dem om en henvisning. Hvis du allerede har et godt forhold til en lege av en type som aksepterer Medicaid, en generell omsorg lege, for eksempel, men trenger å besøke en tannlege, be legen om en henvisning til en klarert tannlege som også aksepterer Medicaid. De fleste leger vet annet helsepersonell i området som de kan henvise pasienter.

helse

· Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad? 
· Kjører en Personal Training Business for deg? 
· Natural Cure For Acid Reflux Disease 
· Everyday Foot Hygiene 
· Behandlinger for Cement Burns 
· 10 grunner til hvorfor du bør trene med Kettlebells 
· Informasjon om Vitamin C 
· Hvordan kan jeg få min VA Disability Godkjenning Letter? 
· Back Pain Middle 
· Dietter for å redusere ditt Tummy