Fare for Corroded lunge kirurgi

The National Stroke Association anslår at halspulsåren kirurgi reduserer muligheten for slag med så mye som 80 prosent. Men som i alle medisinske prosedyrer, er en viss risiko involvert. Identifikasjon

Den mest typiske carotisar operasjoner er carotis angioplastikk og endarterectomi. Angioplastikk er en minimal invasiv prosedyre mens en endarterektomigruppen er en høyere risiko, åpen kirurgi.
Hensyn

endarterectomi drastisk reduserer muligheten for slag, men ikke bærer bekymringer. "Operasjonen er ganske trygt når det gjøres av en kirurg som har erfaring med det," sier det nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. "Men, alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerneslag og død, kan forekomme."
Effects

Mellom 1 og 3 prosent av pasienter som gjennomgår en endarterektomigruppen oppleve en slag under eller rett etter operasjonen. "En annen anerkjent risiko for endarterectomi er skader på nerver på halsen", ifølge The Baylor College of Medicine. "I de fleste tilfeller kan nerve dysfunksjon midlertidig forårsaket av hevelse eller stretching og klarner opp av seg selv innen to uker."
Risks

Risikoen for halspulsåren kirurgi er økt hos de med høyt blodtrykk, diabetes, eller blokkering i andre arterier.
Angioplastikk

Carotis angioplastikk innebærer å åpne en blokkert arterie med en ballong-lignende enhet og propping det åpne permanent med små rør som kalles stent. "Selv om denne prosedyren utføres mye, er de langsiktige effektene fortsatt under utredning," ifølge The University of Chicago Medical Center.

helse

· Hvordan identifisere lavt testosteronnivå 
· Komplikasjoner av kjemoterapi 
· Definisjon av en hjerteklaff Replacement 
· Tester for sterilitet 
· Hvordan sette opp et hjemmenettverk Spa 
· Hvorfor gjør det vondt på baksiden av hælen min? 
· Hvor å Feilfri proteser hjemme 
· Økonomisk tilskudd til utstyr for små landlige sykehus 
· Gastric Acid Reflux 
· Om Hårtap være forårsaket av stress