Fordeler med Microdermabrasion

Microdermabrasion er en form for kosmetisk kirurgi som fokuserer på huden resurfacing. Under microdermabrasion prosess, små sterile partikler erodere bort det øverste laget av huden. Så blir et sug enhet som brukes for å bli kvitt de resterende partikler og døde hudceller. Mikrodermabrasjon er utført for å reparere skader på huden, enten fra arrdannelse, akne eller solen. Som med alle kosmetiske inngrepet, det er mange fordeler forbundet med microdermabrasion. Fordeler

Microdermabrasion er ofte ansett for å være en av de mest praktiske kosmetiske prosedyrer. Faktisk er prosedyren så raskt at det er ofte referert til som "lunsjtid ansiktsbehandling." Det er ofte ferdig på under en halv time. Dessuten er microdermabrasion nesten helt smertefri og ikke-kirurgisk. Så med mangel på tid involvert, samt mangel på smerte, er det lett å se noen av de svært åpenbare fordelene ved å ha microdermabrasion utført.
Potential

Microdermabrasion tar sikte på å forynge og revitalisere huden, samt øke kollagenproduksjonen (for å lage et ungdommelig utseende for huden). Det har også potensial til å forbedre huden ved å fjerne eller kontrollere hudproblemer som store porer, tilstoppede porer, kjedelig hud, trafikk hud, hud med overflødig olje, fine linjer, rynker, akne arr, dårlig hud tekstur, brune flekker og huden misfarging.

Hensyn

De som er interessert i microdermabrasion bør også vurdere å få inngrepet gjort fordi den har noen fantastiske fordeler som ikke nødvendigvis er knyttet til ytre utseende. Microdermabrasion kan forbedre lymfe flyt og sirkulasjon, noe som styrker hudens indre helse.
Teorier /Spekulasjoner

Microdermabrasion er et bedre alternativ enn andre hud behandlinger som kjemisk skreller. Etter microdermabrasion prosessen er ferdig, i motsetning til med kjemisk peeling, kan pasientene fremdeles fortsette å bruke peeling narkotika og gjennomgår retinoid behandling uten å måtte hanskes med betydelige hudirritasjoner og problemer.
Effects

Microdermabrasion har noen andre gode, overraskende effekter som faktisk ikke egentlig har mye å gjøre med huden og opprettholde et ungdommelig utseende. Microdermabrasion har vist seg å være positivt for å bli kvitt inngrodde hår (forårsaket av barbering og voksing håret) og holde barberhøvel utslett under kontroll.

helse

· Kosmetiske bondings I Chicago 
· 5 enkle trinn for å øke selvtillit og øke din selvtillit aktelse 
· Slik unngår du at en Hypoglykemisk Episode 
· Nutritional Supplements for Parkinsons 
· Hvordan kan foreldre hjelpe til med Major depresjon? 
· Playground Equipment Safety Checklist 
· Metoder for Home Care 
· Kalium i Skin Care Revolution 
· Perth Personal Trainer avslører myter om kvinner gjør Styrketrening 
· Grader ryggmargsskader