Primær og Sekundær Lymphoma

Lymphoma er en kreft som oppstår i enkelte former av hvite blodlegemer. Den er den mest vanlige blod-relatert kreft, og utgjør over fem prosent av kreft verdensbasis. Det finnes en rekke muligheter for behandling og herding lymfomer. Hodgkins Disease
p Dette er en type primær lymfom spesielt preget av sin mønster av systemiske sprer seg fra en lymfeknute til en annen. Den er oppkalt etter Thomas Hodgkin, mannen som først beskrev den.
Non-Hodgkins lymfom

Dette er typer primære lymfomer som ikke spredt systematisk og kan ta en rekke forskjellige former. Karakteristikken som brukes til å klassifisere dem har variert de siste 20 årene.
Behandling av primær lymfomer

Som andre kreftformer, er lymfomer behandles med en kombinasjon av kjemoterapi og strålebehandling. Hvis det oppdages tidlig, er overlevelse for en lymfom høy.
Sekundære lymfom

Sekundære lymfomer kan oppstå som en bivirkning av kjemoterapi eller radiatiotherapy brukes til å behandle andre typer av kreft. De kan også være et resultat av en primær lymfom metastasizing til andre deler av kroppen.
Behandling Sekundær lymfom

Behandling av sekundær lymfom er lik som primærbehandling . Andre behandlinger kan omfatte kirurgi for å fjerne kreften klynge eller benmargstransplantasjon.

helse

· Koronar bypass 
· Beste fem ingredienser i Anti-Aging produkter 
· Natural Acne behandling og bøte for akne /kvise 
· Hva du trenger å vite om tradisjonell Feng Shui 
· Slik Unngå Acid Reflux under graviditeten 
· Personal Training Bruk Sprinting? 
· Protese Eye Smøring Behovet for en langvarig protese Eye Smøremiddel For barn 
· Sette opp en trampoline kan være enkelt 
· De fysiologiske grunner for Arbeidskrevende Breathing
· Bli en hottie-Lose That magen uten piller eller Eliksirer!