Hvordan Kast en Road Flare

Road flares er nyttige sikkerhetsverktøy for når du kommer inn i en bil ulykke og trenger å signalisere om hjelp, og for å sikre at du blir sett klart av andre sjåfører på veien. Road flares inneholde perklorat salter som er ansvarlig for å hjelpe å tenne disse små, lyse flammer. På grunn av disse salter, avhending av fakler er ikke så enkelt som å kaste dem i papirkurven. Riktig avhending kan sikre at de sterke kjemikaliene i flares ikke forurense miljøet. Du trenger
to plast søppel poser som kan forsegles
Telefonbok
Vis flere instruksjoner
en

stedet brukt bluss i en plastpose som kan være forseglet og bag dem enda en gang i en annen plastpose. Sett posen til side et sted, for eksempel i garasjen eller ved søppeldunker, men sørg for at det er et område hvor barn og dyr ikke har tilgang til.
2

Ring din lokale sanitær avdeling for å finne ut steder hvor du kan ta med fakler. Du kan ikke kaste nødbluss hjemme, og sanitærforhold avdelingen kan gi deg steder og tider du kan ta med fakler i. Se på baksiden av telefonen din bok under "Sanitation" eller "Waste Management" for tallene i ditt område.

3

Ta med bagged fakler til et sted i nærheten at lokale sanitærforhold eller avfallshåndtering avdelingen har instruert. Gi brukt fakler over til dem, og kort beskrive når og hvordan fakler ble håndtert slik at de kan ta noen sikkerhetstiltak er nødvendig.

helse

· Tips og triks for å hjelpe deg å skjerpe din visjon raskt og enkelt 
· Marco Girgenti Er 43 og bor i Toronto, Canada. 
· Tinnitus: Bruk Perfekte Våpen å kjempe mot 
· Er Fordøyelsesproblemer holde deg våken hele natten Unngå syrlig mat? 
· En kosmetisk tannlege kan hjelpe deg gjenoppbygge Smile 
· Få styrke og muskeloppbygging Vektløfting Styrketrening 
· Naturlig smerte lindring rettsmidler eller kjemisk baserte smertestillende midle…
· Medisinsk Undervisning Course - Forbereder Fremtidige leger for komplikasjoner i…
· Hvordan Clean & overhaler Cedar Tongues og Grooves
· Sunn mat for Kids