Tilbakevendende Ovarian Cancer tarm Symptoms

Ovarian kreft er den dødeligste formen for gynekologisk kreft er det, delvis fordi symptomene ofte maskere de av andre sykdommer og lidelser. Omtrent 1 av 57 kvinner i USA vil motta nyheten om at de har kreft i eggstokkene hvert år, ifølge wrongdiagnosis.com. Det pleide å bli kalt "the silent killer", men når sykdommen er fanget tidlig, den har en 95% kur rate. Tegn og symptomer på eggstokkreft

De vanligste symptomer på eggstokkreft er fordøyelsesbesvær, kvalme, og endringer i avføringsmønster. Andre symptomer inkluderer bekken eller abdominal smerte, trykk, hevelse, smerte, eller gastrointestinale problemer som er vage, men vedvarende, inkludert de tre vanligste symptomer og gass. Du kan også oppleve en hyppig eller presserende behov for å urinere, uforklarlig vektøkning eller vekttap, spesielt i mageområdet, smerter under samleie, og uforklarlig vaginal blødning. Noen som lider av kreft i eggstokkene kan føle seg full hele tiden, eller har problemer med å spise. I tillegg kan du ha løpende tretthet og smerter.
Feildiagnostisering Statistikk

Cancer.org rapporterer at 30 prosent av kvinnene fikk behandling for en tilstand annet enn eggstokkreft før de ble riktig diagnostisert. Bare en femtedel mottok nyheten om at de hadde kreft på sin første lege besøk. Tilsvarende hadde en tredjedel av kvinner diagnostisert med kreft å besøke tre eller flere helsepersonell før du mottar en korrekt diagnose, og de ikke føler at deres bekymringer ble tatt alvorlig nok.
Kresne forskjellen mellom Ovarian Cancer og Minor magesyke

Av de 30 prosent av kvinnene som fikk behandling for en tilstand annet enn eggstokkreft, mange ble fortalt at deres symptomer var et resultat av mindre lidelser som irritabel tarm syndrom (IBS), stress, gastritt, depresjon, forstoppelse eller ingenting i det hele tatt. Fordi disse forholdene ble ansett som mindre, bestemte helsepersonell at videre leting var ikke nødvendig.
Risikofaktorer

Kvinner som er mer utsatt for å utvikle eggstokkreft kan ha en familiehistorie med sykdommen, spesielt hvis den personen som hadde det var en første-graders slektning (mor, søster, datter), eller en annengrads slektning (tanter eller bestemødre).

kvinner over en alder av 50 er mer utsatt enn yngre kvinner.

En kvinnes menstruasjon og graviditet historien også påvirker hennes sjanser for å utvikle eggstokkreft. Kvinner som fikk sin menstruasjon før fylte 12, og /eller opplevd menopause etter fylte 50 har høyere risiko, som er kvinner som fikk sitt første barn etter fylte 30 år. Kvinner som aldri har vært gravide er mer sannsynlig å utvikle kreft, som er mødre som valgte ikke å amme sine barn. Forskning har vist at kvinner som tar eller har tatt p-piller er 40 prosent til 50 prosent mindre sannsynlighet for å bli diagnostisert med kreft i eggstokkene.
Når skal man oppsøke lege

Hvis du har smerter, trykk, hevelse eller oppblåsthet i bekken-området som varer i mer enn noen få uker, eller uregelmessig vaginal blødning, er det tilrådelig at du ser en lege. Hvis du har en familie historie av kreft, særlig kreft i eggstokkene, er det viktig å ta symptomene dine på alvor. Alle kvinner over 18 år bør ha årlige bekken eksamener og vanlige endetarms eksamen.

helse

· Mat Addicts Anonymous Vekttap gjennomgang 
· Acne - Behandling 
· Hva er en Offset minne? 
· Sunt hjerte Frokost Foods
· Hvordan Antioksidanter kan hjelpe barn med autisme 
· Anbefalt Vel Sjekker for Babies
· En kraftig naturlig metode for å lindre og helbrede astma 
· Hva gjør du under et astmaanfall 
· Cure Hemorroider Naturligvis behandle hemorroider med ingefær, olivenolje og sp…
· Candida Overgrowth Symptomer - Hva du ikke vet kan drepe deg