Fordeler Fra Qray Armbånd

En Q-Ray armbånd er en magnetisk armbånd som hevder å lindre symptomene på mange plager. Det er helt naturlig, og ingen stoffer absorberes inn i huden din. Formålet med Q-Ray armbånd er å optimalisere balansen av positive og negative Chi energi. Placebo Effect

Ifølge en Mayo Clinic studie utført i 2002 tjente Q-Ray armbånd 75 prosent av sine brukere. Alle disse pasientene opplevde noen smertelindring, som denne studien attributter til en placebo effekt.
Looks Like Smykker

Q-Ray armbånd ser ut som en uformell smykke , så det er ikke opplagt at du behandler din helseproblem. Armbånd kommer i sølv, titan og gull.

Kronisk Pain Relief

Nettsteder som selger Q-Ray armbånd hevder at det gir lindring for kroniske smerter lider , men dette kravet er uprøvd. I kinesisk medisin, er det sagt at kronisk smerte er forårsaket av blokkerte meridianer. Tilhengere av Q-Ray armbånd hevde sin balansekraft kan oppheve disse banene.
Finn din normale Ioniske Balance

Skaperne av Q-Ray armbånd hevder den har en spesiell design som hjelper kroppen i å helbrede seg selv ved å returnere den til sin naturlige tilstand av normal ionisk balanse. Dette er tilrettelagt av det som er kjent som elektro-polarisering, som absorberer anklager om statisk elektrisitet i kroppen.
Mer energi

Noen mennesker føler seg forynget mens bruk Q-Ray armbånd og hevder de opplever økte nivåer av energi gjennom hele dagen

helse

· Industrielle Brannsikkerhet tips 
· No-Grain Diet for Acne
· Stoppe panikkanfall - Aldri har en annen Panic Attack 
· Myristat & Acne 
· Argumenter for og imot av Roxinal bruk for Breathing Problems
· Diett for sår pasienter 
· Alkalisk kur for kreft 
· Lower Body-Lift informasjon 
· Hvordan Firm løs hud etter vekttap 
· Når tar du en kattunge i å steriliseres?