Hvordan forberede for en Thai Massasje Session

Thai massasje er en svært effektiv form for massasje som ikke bare beroliger kropp og funker knop, som andre massasje utgjør gjøre, men også får deg i bevegelse i yoga-lignende posisjoner, og utgjør for kanalisere blod til problemområder. For å få mest ut av en Thai massasje økten følge disse trinnene for å forberede deg. Instruksjoner
en

Vit hva du er i for. Hvis du har et bilde av å ligge på en cushy bord i et dimmet rom for thaimassasje bør du tro om igjen. Thai massasje er nærmere yoga enn til tradisjonelle vestlige former for massasje. Du vil mest sannsynlig bli liggende på en matte på gulvet med massasjeterapeut ved hjelp av ulike deler av kroppen hans å bøye og vri deg inn i terapeutisk positurer.
2

Bruk komfortable klær. I motsetning til svensk massasje, noe som krever at du strippe ned til et lite håndkle, ikke thaimassasje ikke bruke noe olje. Dette betyr at du alltid er helt kledd for massasje. Siden thaimassasje krever en god mengde av bevegelse, komme kledd i løs og komfortable klær slik at du vil være forberedt på å gjøre alt massasjeterapeut krever av deg.
3

Sørg for at du har ingen skader eller kroniske medisinske tilstander. Den relativt høye aktiviteten involvert i thaimassasje betyr at det er en sjanse for at massasje kan forverre skader eller andre forhold. Hvis du har hatt noen form for nyere medisinske problemer sjekke med legen din og med massasje terapeut for å forsikre deg om at du er kroppen er fullt forberedt for massasje.
4

Kom med en tom mage . Du bør forberede seg på en thailandsk massasje på en måte som er lik forbereder en løpetur eller annen form for trening. Du bør ikke være sulten før massasjen, men det er definitivt best å komme med en tom mage eller etter et svært lett måltid. Dette vil sikre at kroppen din har nok blod tilgjengelig for å holde deg avslappet og forhindre ubehagelige muskelkramper.

helse

· Tips for å fjerne mørke ringer under øynene 
· Hva er de viktigste årsakene til abort, og hvordan kan de unngås? 
· Emergency Nursing 5-Tier Triage Protokoller 
· Legemidler som påvirker hårvekst 
· Hvordan bygge styrke og utholdenhet hos kreftpasienter 
· Sunn Vekttap Program 
· Grunner for en Identity Crisis 
· Matvarer for å bidra til å rydde en Colon 
· Øvelser for menn å miste Belly Fat 
· Hva Er Ashworth Scale ?