Hva er Erythema multiforme?

Erythema multiforme er en vanlig hudsykdom som vanligvis rammer barn og unge voksne. Utslettet vanligvis presenterer seg selv i rød renner, men det noen ganger kan virke lilla eller blemmer. Selv om legene er usikker på hvorfor folk får erythema multiforme, det finnes teorier om at det er forårsaket av en immun kompleks i hud eller slimhinner eller herpes virus. Identifikasjon

Erythema multiforme er en vanlig syndrom som vanligvis rammer folk i tjueårene og trettiårene. Menn er mer sannsynlig å ha erythema multiforme, og en tredjedel av folk som får det lide en gjentakelse.
Typer

Erythema multiforme har blitt delt inn i to forskjellige sub -kategorier: erythema multiforme og Stevens Johnson syndrom. Hver har sine egne unike sett av symptomer.
Erythema multiforme Minor

Erythema multiforme minor rammer 80% av folket med denne sykdommen. Utslett vises hovedsakelig på ryggen av hender og føtter med noen mindre kløe og svie. Erythema multiforme minor løser seg vanligvis i en til to uker.
Stevens Johnson syndrom

Stevens Johnson syndrom er en mye mer alvorlig variansen av sykdommen som fører til døden fem til 15 prosent av tiden. Sammen med utslett, utvikler pasienten store blod blemmer. Lepper og øyne er ofte hardt rammet, og de indre organene er ofte involvert.
Behandling

Mens behandlingen er vanligvis ikke nødvendig for Erythema multiforme minor, stoffer som Zovirax eller Valtrex er noen ganger foreskrevet. For lider av Stevens Johnson syndrom, terapeutiske tiltak - for eksempel de som brukes i brenne enheter - er implementert

.

helse

· Hvordan bli kvitt akne arr akne arr endelig gått 
· Hvordan hetetokter Feel? 
· Bordtennis Basics 
· Hyperbilirubinemia grunn Prematurity 
· Hvordan Boost B-vitaminer med ernæringsmessige gjær 
· Hvordan du velger en allergi Antihistamin 
· Hva er det håp Formula? 
· Kommunikasjon teknikker og Alzheimers 
· Naturlig rettsmidler for å styrke håret? 
· Bile-Reduksjon Diets